Mangia: „Important e pe ce loc va fi Craiova în mai. Se vor schimba multe lucruri până atunci!”

Antrenorul italian Devis Mangia a pregătit terenul înaintea meciului de pe sinteticul din Chiajna, dar a oferit și o declarație enigmatica referitoare la bătălia la vârful campionatului.

 

La conferința de presă, Devis Mangia a spus: „E dificil având în vedere valoarea adversarului, dar și din cauza vremii, care este una aparte în această perioadă, dar și din cauza gazonului, care e diferit, dar nu avem scuze, avem calitate pentru a câștiga acest meci. Ar fi greșit să privim doar numărul de puncte pe care Chiajna le-a acumulat, această echipă a câștigat cu FCSB și a pierdut la limită cu Cluj. Nu vom conta pe Donkor și Mitriță. Mitriță e suspendat, dar e accidentat la gleznă, oricum nu ar fi putut să joace”.

Mangia explica de ce nu mai vin spectatorii la stadion

Antrenorul italian a accentuat unul dintre dezavantaje: „În această perioadă a campionatului e puțin mai greu, valoarea echipelor e mai echilibrată din cauza condițiilor meteo. Pentru mine important e ca meciul să fie de calitate, cu spectacol, și totodată trebuie să avem în vedere sănătatea jucătorilor. Dacă se joacă în condiții climaterice mai bune nu poate fi decât mai bine pentru spectacol. Cu această vreme au fost mai puțini spectatori la stadion. Și e un lucru firesc, e foarte frig”.

 

Întrebat pe ce loc va termina Craiova acest an calendaristic, italianul a spus: „Pentru mine important e pe ce loc va fi Craiova în mai, nu la finalul lui 2018. Se vor schimba multe lucruri până atunci. Nu la echipă, în general”.

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *