12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Ce probleme întâmpină Mangia, înaintea duelului cu Astra!

Antrenorul Universității Craiova a vorbit despre problemele pe care echipa le are înainte meciul contra celor de la Astra!

Universitatea Craiova se pregătește de duelul cu Astra, care va conta pentru prima etapă din play-off. Devis Mangia a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului despre problemele de oboseală pe care echipa le are și despre alegerea lotului pentru confruntarea cu giurgiuvenii.

„Nu vreau să găsesc scuze. Privind datele și statisticile după meciul cu Dinamo, calitatea paselor a fost afectata de teren. Suntem o echipă căreia îi pace să construiască, însă ne adaptam, știm care este situația. Astra nu are nimic de pierdut la acest meci, din contra: daca câștigă se apropie de locul trei. În sezonul regulat, ambele meciuri cu Astra s-au încheiat la egalitate. Astra a pierdut jucători importanți, dar a adus înlocuitori de valoare, iar ei formează o echipa foarte bună”.

Mangia a vorbit și despre lotul cu care vrea să-i primească pe cei de la Astra, pe Ion Oblemenco!

Italianul a dezvăluit care sunt cele două elemente după care se ghidează, în alegerea lotului pentru partida cu Astra, dar și care a fost problema de care s-a lovit echipa în ultima perioadă.

„Trebuie să țin cont de două elemente. Există jucători care au evolua foarte bine și au avut rezultate foarte bune. Dar trebuie să țin cont și de oboseala acumulată. Voi alege jucătorii cei mai potriviți să intre in meciul cu Astra. Singura problema adevărată este că în toată această perioadă nu ne-am antrenat pe iarbă, ne-am antrenat pe artificial. Putem discuta despre zilele de odihnă. În fotbal putem discuta înainte de meci despre orice, dar important este ce se discută după meci”, a spus antrenorul oltenilor.

Citește și: 10 dintre cele mai spectaculoase momente oferite de galeria Universității, în ultimii patru ani!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles