fbpx
12.3 C
Craiova
duminică, octombrie 17, 2021

Mangia, primul interviu în presa italiană!

Antrenorul Devis Mangia a vorbit pentru TuttomercatoWeb despre despărțirea de formația din Craiova.

”Despărțirea de Craiova? O decizie luată de comun acord. M-am simțit foarte bine la Craiova, dar ne-am întâlnit și am decis că este cea mai bună soluție pentru toată lumea”, sunt primele cuvinte ale lui Devis Mangia pentru presa italiană, după plecarea din Bănie.

Mangia a explicat de ce a părăsit formația olteană: În discuțiile legate de prezent și viitor, nu ne-au mai coincis opiniile. Și, ținând cont de relația excelentă pe care am avut-o, a fost mai bine să plec”. Italianul a trecut în revistă realizările pe banca oltenilor:  “Anul trecut am ajuns pe locul trei după douăzeci și trei de ani, am câștigat Cupa României după douăzeci și cinci de ani. Las echipa pe locul trei și cu rezultate excelente și din punct de vedere economic “.

Întrebat dacă Pigliacelli ar putea părăsi echipa, având în vedere că prezența lui Mangia a cântărit semnificativ la venirea goalkeeper-ului, antrenorul a spus: “Mirko este un idol. Cred că își poate continua parcursul. Apoi, este clar că în fotbal totul se poate schimba repede … dar băieții au găsit o societate serioasă și totul va continua “. Ce rămâne după această experiență? “Am cunoscut o altă cultură, am perfecționat limba engleză, aspect fundamental. Capacitatea de a comunica în limba engleză este un avantaj. Și rezultatele sportive și economice și relațiile excelente stabilite cu oamenii de fotbalde acolo rămân “. Ce va face Mangia în viitor? „Mă voi odihni 2 luni, apoi vom vedea. Nu exclud nicio variantă”.

În 3 minute poți să citești și:

Papura: „Aștept mai multă personalitate de la jucători!”

Bancu: „Următorul penalti îl voi bate eu!”

Puștii din atacul Craiovei: 50 de meciuri în Liga 1, 0 goluri!

 Rotaru ne cam insultă inteligența: cică s-a întâlnit la o cafea cu Mangia și au ajuns la reziliere!

 FOTO! Gest extrem făcut de un fan după ce Mangia a fost dat afară!

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles