Mangia: „La pauză, băieții au înțeles mesajul meu!”

Antrenorul italian al Craiovei, Devis Mangia, a explicat cum a reușit să întoarcă jocul de la Măgurele după pauză.

 

După meci, Devis Mangia a spus: „Suntem în sferturi, acum ne gândim în februarie la Cupa României. Cred că am învățat ceva și din acest meci. La pauză am schimbat ceva. Nu a fost doar problemă de jucători, am considerat că nu am jucat foarte bine în prima repriză. Băieții au înțeles mesajul meu. A fost important pentru mine să le dau minute lui Briceag, Ferreira, Meza Colli, Rocha”.

 

Antrenorul italian a fost impresionat de Peluza Nord: „A fost incredibilă peluza noastră. Azi e marți, iar 300 de suporteri au fost aici. Le mulțumesc”.

 

Întrebat de situația lui Gardoș, Mangia a spus: „Aceasta este decizia mea în acest moment. Dar porțile echipei sunt deschise pentru toată lumea”. Italianul a dezvăluit că unul dintre atacanți are probleme medicale serioase: „Pe Bărbuț, Mihăilă, Mitriță, Kelic i-am menajat. Markovic are o problemă la genunchi. Acum avem un lot mai complet, când am început sezonul nu aveam. Nu știu ce se va întâmpla în viitor”.

 

U Craiova a învins cu 4-1 pe Turnu Măgurele, formație de ligă a treia, și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *