18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Mangia, la rece, după umilința cu FCSB: „Orice ar fi nu voi schimba asta”

Ce l-a deranjat cel mai tare pe antrenorul italian Devis Mangia după catastrofa de la Severin. Nu a fost rezultatul meciului.

 

La conferința de presă dinaintea meciului Astra – CS Universitatea, Devis Mangia a fost întrebat mai mult despre duminica neagră pe care echipa sa avut-o în compania FCSB. Italianul a recunoscut: „Am dormit puțin după meci. Am revăzut partida cu Steaua și am analizat ce am greșit. Și ce nu trebuie să mai facem pentru a pregăti bine meciul următor. Mai ales că ne așteaptă o partidă dificilă. Astra joacă un fotbal de calitate și are jucători deosebiți din punct de vedere al calităților individuale”.

 

Mangia a dezvăluit care a fost principala nemulțumire după ce a primit 5 goluri de la FCSB: „Există o supărare pentru că nu am reușit să le dăm satisfacție suporterilor. Acum nu trebuie să ne gândim la ce a fost, ci la meciul următor. Duminică nu am reușit un meci bun, asta e clar, dar nu trebuie să uităm că în 16 meciuri am obținut 32 de puncte. Eu sunt mândru de jucătorii mei. Este un gând pe care îl subliniez, nimeni nu mi-l va scoate din cap. Nu am avut o atitudine potrivită pentru meciul cu Steaua. Am făcut o analiză a jocului, jucătorii mei sunt persoane inteligente, au înțeles unde au fost făcute erorile și vom încerca, cu maximă responsabilitate, să le remediem”.

 

Chiar dacă a luat 5 cu FCSB, Mangia nu renunță la sistemul de joc

 

În ciuda dezastrului de duminică, antrenorul italian a fost ferm: „Pregătim toate meciurile cu aceeași idée, dorim să o punem în practică și să câștigăm partidele, dar ne respectăm fiecare adversar. Câștigăm ca echipă, pierdem ca echipă. Evident că ne-am făcut autocritica după meciul pe care l-am pierdut. Noi avem ideea noastră de joc, nu o vom schimba. Până acum sistemul acesta de joc ne-a adus în medie 2 puncte pe meci. Mai avem două antrenamente, azi și mâine, și vom vedea dacă este cazul să apară schimbări în lot. Oricum nu vom schimba ideea de joc, chiar dacă am înregistrat un rezultat negativ. Trebuie să creștem pas cu pas, avem norocul că avem un club serios în spate. Am făcut lucruri pozitive, dar și negative. Singurul drum de urmat este acela de a munci și a elimina greșelile. Astfel, trebuie să îmbunătățim jocul, tot ceea ce facem”.

 

Andrei Burlacu, atacantul care a schimbat un pic fața echipei la Severin, a prefațat astfel partida din etapa următoare: „Va fi o partidă dificilă împotriva Astra Giurgiu. Dar suntem Universitatea Craiova, vom merge la Giurgiu să câștigăm cele trei puncte. Vom lua lucrurile bune din partida cu Steaua, am analizat greșelile. Suntem montați să facem o partidă bună și să obținem toate punctele. Meciul cu Steaua a trecut, suntem focusați pe jocul de la Giurgiu. Vrem să le readucem din nou zâmbetul pe buze suporterilor noștri. Și pentru mine a fost un șoc acest meci, dar acum nu ne rămâne decât să privim înainte. Muncesc să ajung într-o bună zi la echipa națională. Dar trebuie să rămân cu picioarele pe pământ pentru că mai e mult de muncă”.

Meciul Astra Giurgiu – CS Universitatea Craiova este programat vineri, 3 noiembrie, de la ora 20:45, pe stadionul Marin Anastasovici, in etapa 17 din Liga 1.

Te mai poate interesa:

Stadionul din Craiova mai înghite câteva milioane! Pe ce se duc banii oltenilor

CS Universitatea, un nou amical internațional pe Oblemenco. Detalii despre adversar

Vlad Screciu și Andrei Vlad vor apăra culorile aceleiași echipe!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles