12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Mangia nu discută despre obiective pe termen lung! La Craiova se trăiește prezentul!

Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, a vorbit despre prima partidă de campionat din sezonul 2018/2019!

Universitatea Craiova se duelează în prima etapă cu formația pregătită de Flavius Stoican, Politehnica Iași, iar Mangia spune că singurul obiectiv despre care vorbește este această partidă. Italianul consideră că sezonul trecut a făcut o performanță extraordinară fără să vorbească despre obiective. Poate antrenorul nu a vorbit despre țelul echipei din sezonul trecut, dar conducerea a spus că echipa s-a luptat pentru primele locuri. Chiar devenise o deviză „lupta pentru podium”. În această ediție de campionat, se presupune că oltenii vor să progreseze, deci fără să vorbească, probabil o să câștige din nou Cupa României și o să obțină măcar locul 2. Până acum, au reușit să piardă SuperCupa, în liniște și pace.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea cu o echipă care se va bate la play-off, dar sperăm să facem un joc mai bun decât în SuperCupă. Nu contează ce s-a întâmplat sezonul trecut, contează ce va fi în aceste sezon. În opiniam ea o să fie în jur de 8 echipe care se vor lupta pentru play-off. Obiectivul este să câștigam luni. Nu vorbesc niciodată despre obiective pe termen lung. Nici anul trecut nu am vorbit și am făcut o performanță extraordinară. Eu și echipa vrem să vorbim mai puțin și să munci mai mult”, a declarat Mangia la conferința de presă premergătoare meciului cu Iași.

Mangia are nevoie de întăriri, dar nici despre asta nu vrea să vorbească foarte mult!

„Nu vreau să vorbesc despre ce a fost anul trecut sau despre ce va fi anul acesta. Vorbesc despre prezent. Când a plecat Ivan, toata lumea zicea că echipa va fi mai slabă. Poate este normal, dar eu nu vorbesc despre mai bun sau mai rău. Trebuie să așteptăm să se încheie perioada de transferuri. Este norma să ne dorim să completăm lotul cu anumite posturi și din punctul meu de vedere o echipă care se luptă în campionat trebuie să aibă 2 jucători de valoare pe post. Lucrăm în această direcție. Vom ține cont de părerile tuturor și o sa încercăm să facem ce putem noi mai bine”, a completat antrenorul alb-albaștrilor.

Partida dintre Craiova și Iași este programată luni, 23 iulie 2018, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Citește și: Cei mai valoroși fotbaliști ai echipelor din Liga 1!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles