Mangia „Nu e o problemă că a ratat Mitriță. Importantă e continuitatea”

Antrenorul italian al oltenilor apreciază că echipa sa ar fi meritat toate punctele după partida din Gruia.

 

La flash interviul de la finalul partidei, Devis Mangia a spus: „Am jucat bine, nu e o problemă că a ratat Mitriță. Pentru mine importantă e continuitatea. Eu cred că meritam cele 3 puncte după aspectul jocului. CFR a avut o ocazie în partea a doua, noi mai multe. Craiova a jucat mai bine acum decât în Supercupă, asta e important. Acum e 1 octombrie, titlul se acordă în mai. Important e acum meciul cu Hermannstadt. Echipa e completă acum, sunt mulțumit de lot, dar mai avem de lucru pentru închegarea lotului”.

 

Jucătorii în asentimentul lui Mangia

 

Alexandru Cicâldău i-a luat apărarea căpitanului Mitriță: „Nu se simte rău, e supărat că a ratat. Se întâmplă la mulți jucători, sunt sigur că va  trece peste asta. E un jucător bun, nu va depinde cariera lui de acest penaly. Meritam victoria, am avut mai multe ocazii. Am venit să jucăm fotbal, atât s-a putut azi. Hermannstadt are o organizare bună defensivă, e o echipă bună după părerea mea”.

 

Nicușor Bancu a găsit altă explicație pentru ratarea loviturii de pedeapsă:În fotbal se poate întâmpla orce. Parcă poarta e blestemată, și Gustavo a ratat acolo anul trecut. Am făcut un meci bun, am luat un punct. Azi am urcat mai sus, așa a gândit Mister. După aspectul jocului am meritat victoria, am avut ocazii mai mari. Arlauskis nu ar fi avut vreo șansă dacă șutul meu în cros ar fi fost pe poartă. Dar nu a intrat. Am ratat și eu, și Mitri… dar așa e în fotbal. Dacă ne uităm în clasament, Steaua are prima șansă la campionat. Pentru noi e important să prindem play-off-ul apoi ne vom gândi mai sus”.

In ultimul joc al etapei, Craiova a remizat alb in Gruia, pe terenul celor de la CFR Cluj.

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *