fbpx

Mangia nu scapă de critici: „Nu poți să spui că nu ai șanse”

Devis Mangia este urmărit de declarațiile pe care le-a făcut la finalul partidei cu Leipzig!

Antrenorul Universității Craiova a spus la finalul meciului tur disputat contra celor de la Leipzig că fotbalul românesc este inferior celui german, iar această declarație a agitat foarte mulți oameni de fotbal din România.

Trebuie sa înţelegem cu toţii că fotbalul românesc este inferior celui german. Dacă vă aşteptaţi să venim în Germania să dominăm, aveaţi aşteptări un pic prea mari”, spunea antrenorul oltenilor.

În sezonul trecut, Mangia i-a dus pe alb-albaștrii către câștigarea unui trofeu după ce a depășit în fazele superioare ale Cupei României formații precum Dinamo, Iași, Botoșani și echipa din Liga a doua la acel moment, Hermannstadt. Acum, tehnicianul italian nu a reușit să-i mai mobilizeze atât de mult pe olteni. Formația din Bănie a strâns doar 5 puncte în patru etape, a ratat SuperCupa României chiar pe „Ion Oblemenco” și a pierdut în meciul tur cu Leipzig, scor 3-1, după un joc foarte slab făcut de Kelic și compania.

George Galamaz nu înțelege cum poate un antrenor să le spună propriilor jucători că sunt inferiori!

Mi se pare că domnul Mangia duce și un război cu presa. Ca și antrenor nu poți să spui că nu ai șanse, mai ales în fața echipei. Până la urmă rămâi acasă”, a spus Galamaz la Digi Sport Matinal.

Nici Mihai Stoichiță nu este de acord cu tehnicianul Craiovei. Istoria arată că alb-albaștrii au reușit să se lupte de la egal la egal cu formații puternice ale Europei.

Au fost momente în care Craiova elimina Kaiserslautern și diferența dintre noi și nemți era la fel de mare. Îl înțeleg pe Devis că este nervos și că presiunea este mare. Craiova se gândea anul trecut la titlu. Este normal să fie tensiune. Lumea la Craiova acceptă foarte greu ce se întâmplă acum”, a spus Stoichiță la Digi Sport Matinal.

Citește și: Mangia să-l întrebe pe Negoro cât de inferiori le suntem nemților!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0