Mangia: „Pentru mine Cicâldău e un jucător foarte – foarte bun”

Antrenorul italian a renunțat la atitudinea rezervată și l-a lăudat pe decarul Craiovei.

 

Devis Mangia: „Am schimbat mai mulți jucători, s-au ridicat la nivelul așteptărilor. În prima repriză, atitudinea a fost așa și așa. Felicităm Snagovul, a jucat bine, dar noi am alergat mai puțin. Nu e o problemă de formă, e o problemă de atitudine. Pentru că ne gândim că lucrurile sunt mai ușoare. E bine pentru noi că am dat gol la fază fixă, iar Markovic este un copil care a intrat foarte bine. Pentru mine Cicâldău e un jucător foarte-foarte bun. Echipa de mâine, iar eu din seara asta încep să mă gândesc la CFR Cluj”.

 

Mateo Fedele: „Știam de la început că a fost o partidă dificilă, felicit și adversarii pentru modul în care au jucat. Foarte bine mă simt, e un oraș care trăiește fotbalul. Asta se vede prin spectatorii care vin. În primul rând ne-am gândit la partida aceasta, știam că e foarte dificilă. De acum ne vom gândi și la meciul de la Cluj”.

 

Florin Gardoș: „Jucam la Steaua când am marcat ultima dată. Am marcat exact cum trebuie să o facă un fundaș central, cu capul la o fază fixă. Am încasat o lovitură în tendonul lui Ahile, mi s-a încărcat acolo zona. Mi-aș fi dorit să joc 90 de minute, dar nu am putut. Nu știu dacă voi fi ok pentru meciul cu CFR. Când lucrurile merg bine oamenii sunt excepționali. Nu știu la ce echipă vine atâta lume, la un meci de marți seara, când e destul de frig. Cu siguranță putem să ne apărăm trofeul. E bine că am trecut de meciul ăsta”

 

Laszlo Balint, antrenor Snagov: „Craiova la această oră e cea mai în formă echipă din România. Diferența de nivel e mare, nu ne făceam iluzii că vom avea un parcurs mare în Cupă, mai ales când ne-a ieșit în cale Universitatea Craiova. Una peste alta e un meci din care avem ce învăța, dar trebuie să rămânem ancorați în realitatea noastră, cea a ligii secunde”.

 

Ștefan Vlădoiu: „Sunt bucuros că am jucat în sfârșit pe Oblemenco, din păcate am debutat cu o înfrângere. Craiova e principala favorită la trofeu”.  

Sportul Snagov – Universitatea Craiova s-a incheiat 0-2 in saisprezecimile de finala ale Cupei Romaniei. 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *