37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Mangia, probleme înaintea meciului cu Sepsi! Absent de marcă în tabăra oltenilor!

Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, a vorbit despre meciul cu Sepsi! Pe ce se bazează italianul și ce probleme de lot are!

Devis Mangia a vorbit despre duelul de duminică, atunci când Universitatea Craiova primește vizita celor de la Sepsi OSK în Bănie.

Va fi un meci dificil pentru ca a fost greu sa găsim informații despre Sepsi. Au făcut multe schimbări de lot. Au revenit foarte bine după pauza de iarnă, cu o victorie contra Timișoarei. Trebuie sa fim foarte concentrat si să fim conștienți că va fi un meci foarte dificil”, a spus italianul la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

Pe ce se mizează Mangia, în ciuda absenței lui Nicușor Bancu!

Antrenorul oltenilor a avut probleme de lot la meciul cu Dinamo, iar în partida cu Sepsi, Nicușor Bancu este suspendat. În schimb, revenirile lui Kelic și Băluță sunt de bun augur pentru olteni. Italianul are încredere că poate câștiga duelul.

Nu știu dacă Sepsi va veni să se apere. În aproape 80% din meciurile disputate pe teren propriu, echipele adverse au venit să se apere. Trebuie să fim pregătiți pentru orice situație. Eu cred că dacă noi vom intra concentrați, trebuie sa fim superiori

Citește și: Până să plece Băluță, Craiova e pe cale să piardă alt titular! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles