16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Mangia sare la gâtul conducerii: „Lotul nu e complet!” Ce spune de Cicâldău!

Antrenorul italian al Universității Craiova e mulțumit de prestația echipei, dar spune că are nevoie de întăriri.

 

Mitrovic, Calancea, Santos, Popov, Măzărache, Roman, Screciu, Băluță, Gustavo – aceasta e lista plecărilor de la Craiova. Iar la sosiri: Pigliacelli și Ciocâldău. Acest raport 9-2 se resimte, spune antrenorul Devis Mangia. Care îi cere patronului să aducă jucători: „Am jucat foarte bine în prima repriză. Și a doua a fost bună, am dat tot ce am avut mai bun, cred. Nu vreau să vorbesc despre jucătorii care nu mai sunt la echipă, ci depsre cei care sunt acum în lot. Lotul nu este complet încă, dar ne-am străduit să câștigăm”. 

 

Mangia a apreciat evoluția noului decar:Am făcut un meci bun. Cicâldău a făcut un meci foarte bun, am încercat sa îl punem într-o altă poziție”. Întrebat dacă echipa sa se va implica în bătălia la titlu, tehnicianul italian a spus: “Trebuie sa ne gândim la urmatorul meci, nu la caștigarea campionatului. În acest moment echipa nu este pregătită. Pentru meciul de azi, cred ca am avut o prestație bună. Ne-am obișnuit cu atmosfera de aici, cu stadionul plin”.

 

Alb-albaștrii au pierdut în fața a 25.000 de fani primul trofeu stagional. Mitriță și colegii săi au fost învinși de campioana României, CFR Cluj, cu 1-0.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles