21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Mangia știe unde s-a greșit în meciul cu Viitorul!

Universitatea Craiova a terminat la egalitate meciul contra celor de la Viitorul, iar Devis Mangia știe unde s-au făcut greșelile care i-au împiedicat pe alb-albaștrii să plece cu toate cele trei puncte!

Devis Mangia a explicat la finalul partidei cu Viitorul unde s-a produs ruptura în jocul Universității Craiova. Oltenii ne-au obișnuit cu un joc ofensiv, dar oamenii de atac ai Științei nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

„Nu am făcut un meci bun din punct de vedere tehnic. Daca joci așa e greu să ai un rezultat bun. Egalul este mulțumitor în aceste condiții. Este important să schimbi sistemul. Am avut atitudine, agresivitate, nu am riscat. Problema noastră azi a fost jocul tehnic, slab”.

Ce spune Mangia despre lovitura de la 11 metrii, ratată de Zlatinski!

Mijlocașul oltenilor, Zlatinski, a ratat o lovitură de la 11 metrii, care putea să aducă victoria oltenilor. Antrenorul italian și-a spus părerea despre ratarea bulgarului și a explicat de ce nu a executat alt jucător lovitura.

„Nu vorbesc cu jucătorii imediat după meci. Nu executantul a fost problema, trebuie să mai schimbam din când în când. Orice se poate întâmpla”.

Italianul a vorbit și despre pauza competițională prilejuită de meciul naționalei: „Nu stiu daca perioada de pauza este bine venita. Daca înțelegem ce greșeli am făcut, este bine venită, daca nu, nu este”.

Sursă foto: ucv1948

Citște și: Universitatea Craiova scapă printre degete victoria cu Viitorul!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles