fbpx

Se fac transferuri! Mangia: „Știu de cine avem nevoie”

Antrenorul italian a lăsat să se înțeleagă că Universitatea Craiova va continua să fie activă în acest mercato pentru a-și atinge astfel obiectivele sportive.

 

După victoria de la Călărași, Devis Mangia a declarat: „E normal să fie presiune, dar este în regulă, nu mă deranjează. Au fost 15 minute echilibrate, dar după aceea am controlat jocul, am avut bară, am marcat trei goluri. Jucătorii au depus efort fantastic evoluând pe o asemenea temperatură. Nu pot decât să le mulțumesc și să le transmit felicitări”.

 

Italianul a comentat și următorul joc, returul din Europa League: „Nu va fi deloc ușor returul cu Leipzig. Nu a fi suficient să jucăm așa cum am făcut-o astăzi, pentru că este un alt nivel. Știu de ce jucători mai avem nevoie, dar nu o spun acum, la tv. Avem nevoie de opțiuni diferite și trebuie să găsim cât mai rapid o soluție”

 

Întrebat dacă postul era în pericol în cazul unui eșec la Călărași, Devis Mangia a spus: „Nu mă întrebați pe mine, de unde să știu eu”.

 

După debutul cu gol, Matteo Fedele a spus: „Am avut mentalitate bună pentru acest joc, și aceasta e cel mai important. A existat presiune, dar e pentru toate echipele. Sper să repetăm rezultatul acesta joi, cu Leipzig. Până acum, tot ce văd în Liga 1 e pozitiv. Dl Mangia mi-a spus că e un club bun și am acceptat oferta. Vom lupta pentru obiectivul nostru, acela de a câștiga titlul”.

 


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0