Mangia: „Sunt supărat pentru teren și pentru alt lucru”

Antrenorul italian a fost vizibil nemulțumit la finalul jocului Craiova – Hermannstadt 1-1. Cum au comentat Pigliacelli și Kolic semi-eșecul de pe teren propriu.

 

La flash-interviul de la finalul partidei Craiova – Hermannstadt 1-1, Devis Mangia a spus: „În primele 10 minute trebuia să mișcăm mingea mai repede. Am luat gol din fază fixă, nu este bine. Sunt supărat pentru teren și pentru un alt lucru. Nu sunt norocos cu acest arbitru. Nu a fost un meci simplu, pentru că Hermannstadt a stat în ultimii 30 de metri tot timpul. Și a jucat pe contra-atac. Dar mergem înainte. E pauză acum, recuperăm, muncim mult și vedem cu FCSB”. Întrebat dacă se impunea penalti la Cicaldau, Mangia a spus: „Pentru mine a fost penalti la Koljic și cartonaș roșu”. Italianul a explicat de ce nu i-a avut la dispoziție pe Mateiu și Colli: „Mateiu a avut disconfort după ultimul antrenament, nu am vrut să riscăm. Cu Meza Colli am decis, la fel, să nu riscăm nimic”.

 

Ce au spus Pigliacelli și Kelic după Craiova – Hermannstadt 1-1

 

La interviurile de la finalul jocului nu au fost aduși jucătorii decisivi Cicâldău și Koljic, ci Pigliacelli și Kelic. Mirko Pigliacelli a spus:„Noi ne-am făcut jocul. Am încercat să învingem până la final, dar e dificil să câștigi în fața unei echipe care joacă atât de închis, cu 11 jucători în propriul careu. Adversarii nu au jucat fotbal astăzi. Sunt două puncte importante pe care le-am pierdut, dar, repet, atunci când întâlnești echipe închise e greu să câștigi. În opinia mea a fost penalti clar, am dat gol. A fost penalti. Publicul a văzut ceva la mine care-i place. Eu și colegii mei facem totul să câștigăm, azi nu am reușit”.

 

Renato Kelic a adăugat:„Nu mă așteptam la un început prost de campionat. Am pierdut puncte cu Chiajna, Iași, Hermannstadt. Nu știu de ce jucăm așa slab cu echipe mici. Se închid în apărare cu 10 jucători. Toți băieții au dat azi ce au putut, nu s-a câștigat. Vom analiza cu staff-ul ce s-a întâmplat și vom vedea”.

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *