Mangia: „Trebuie să avem atitudine pe teren!”

Craiova întâlnește sâmbătă cea mai proastă echipă din Liga 1 în clasamentul formei. Devis Mangia și Alexandru Mateiu au vorbit despre joc.

 

Mangia a prefațat astfel partida din weekend: „Este un meci foarte important pentru noi. Trebuie să avem atitudine. Sunt meciuri diferite, nu se poate compara cu finala Cupei. Singura problemă e atitudinea jucătorilor, nu putem vorbi de un meci greu sau ușor. Craiova nu are o problemă cu atitudinea, singura dată când am avut astfel de probleme a fost la Sf Gheorghe. În ultimele 6 meciuri am făcut 4 victorii, un egal și o înfrângere. Pentru mine această ultimă perioadă e ok”.

 

Antrenorul italian a comentat și convocările la națională, precum și ratarea lui Mitriță de la Cluj: „Sper că vom avea mai mulți jucători la națională: sunt 2 la echipa mare, Cicâldău la U21 și îmi doresc 3-4 la U21. Alex Mitriță are un moral bun, e ok, dar normal nu e fericit pentru această ratate. Am discutat cu Alex după meci, iar dacă sâmbătă vom avea penaltiuri vom vedea cine va executa. În antrenament e foarte simplu să marchezi de la 11 metri, după cu 30.000 de spectatori e altceva. Eu sunt aici de un an jumătate și am ratat 6 penalti-uri, nu e bine”.

 

Mateiu a adăugat: „E o partidă dificilă, contra unei echipe bune. În atac au jucători de mare calitate. Dar noi trebuie să jucăm bine, să câștigăm. E o echipă bună, dacă noi nu suntem 100% pe teren poate să ne creeze probleme. Trebuie să câștigăm acasă, avem nevoie de puncte. Suntem la fel de motivați ca la finala Cupei, pentru că avem nevoie să urcăm în clasament. Îmi doresc să câștig în fiecare an, dacă nu două trofee, măcar unu. Nu am mai avut alte oferte, dar mă interesa să continui la Universitatea. Sunt fericit că am semnat până în 2022”. 

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *