12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Mangia, un car de nervi la finalul meciului! „Nu putem juca așa!”

Stăpânirea lui Devis Mangia a ajuns la limită. La interviurile de la finalul meciului, italianul a indicat vinovații pentru semieșecul cu Timișoara.

 

Devis Mangia și-a început discurcul remarcând partea plină a paharului: „Îmi felicit echipa pentru sezonul pe care l-a făcut până acum. Nu știu dacă ceilalți consideră că rezultatele sunt bune. Inclusiv azi am obținut un rezultat foarte bun,  avem 51 de puncte, practic am obținut 2 puncte. Noi am construit, cealaltă echipă s-a apărat. Aveam soluția de a scoate un mijlocaș central și să introduc un atacant, dar aș fi rupt echilibrul. Am creat multe oportunități de a marca”.

 

Apoi, Mangia s-a declanșat: „Am două nemulțumiri vis-à-vis de acest meci. Îmi doream să jucăm mai mult, nu doar 40-42 de minute cât s-a jucat efectiv astăzi. Iar în al doilea rând: În al doilea rând: terenul arată îngrozitor, este greu să joci pe un astfel de teren. Azi cred că a fost cel mai prost teren de până acum în meciurile disputate acasă. Este dificil să joci pe un astfel de teren când construiești. E inadmisibil ca după 4 luni terenul să arate așa”.

 

Despre șansele în bătălia pentru titlu, italianul și-a păstrat discursul clasic: „Play-off-ul este deschis pentru toate cele 6 echipe. Prima șansă o are CFR, a doua FCSB, iar noi vom încerca să jucăm cât mai bine”.

 

Mangia a prefațat și partida următoare, din Cupa României: „E clar că meciul cu Dinamo e important. În campionat au fost două egaluri, joi nu se va mai putea întâmpla astfel. Va fi dificil, dar vom încerca să câștigăm. Avem 6 zile să ne recuperăm, cât are și terenul de joc. În ceea ce mă privește, cu siguranță voi pune în teren cea mai bună echipă”.

Universitatea Craiova a incheiat la egalitate, scor 1-1, partida sustinuta azi in compania celor de la ACS Timisoara, in ultima etapa din sezonul regulat. 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles