Mangia: „Dacă aș fi suporter, mi-aș susține echipa până la fluierul arbitrului”

Devis Mangia a vorbit despre reacțiile pe care le-a avut în timpul partidei cu Poli Iași, din prima etapă la Ligii 1!

Partida cu Poli Iași a fost una aparte. Echipa venea după o înfrângerea din SuperCupă, chiar în fața propriilor fani. Suporterii au fost nevoiți să aștepte aproape o oră în plus până la începerea meciului, iar tabela nu a indicat cel mai plăcut scor. Oamenii din tribună i-au certat puțin pe fotbaliștii Craiovei în timpul meciului, iar Mangia a părut destul de nemulțumit. Antrenorul oltenilor a lămurit situația și a explicat că nemulțumirile nu erau la adresa suporterilor.

„Nu am avut o problemă cu suporterii. Chiar le-am mulțumit la sfârșit. Dacă eu aș fi suporter, mi-aș susține echipa până la fluierul arbitrului. Consider că atunci când echipa trage de timp, arbitrul ar trebui să acorde între 3 și 7 minute de prelungire. Bărbuț a dat tot ce a putut în partida trecută. El este un jucător bun. Nu trebuia să fie fluierat prima dată când a atins mingea. Îmi susțin jucătorii. Îmi asum responsabilitatea alegerilor făcute. Când fac o alegere, este una tehnică”, a declarat Mangia.

Gardoș și-a apărat și el colegul!

Vestiarul Craiovei pare unul destul de sudat. Florin Gardoș, unul dintre cei mai experimentați fotbaliști ai Universității, a ținut să-l apere pe colegul Bărbuț, după ce acesta fusese admonestat de suporteri în partida cu Iași.

„Știu că e greu după performanțe. Lumea are așteptări mari și nu are răbdare. Așa se întâmplă să intre Bărbuț, să dea o pasă în spate și să fie fluierat. Așa se întâmplă la echipele mari”, a spus Gardoș.

Citește și: Isaac Donkor: „A fost dificil să accept propunerea Craiovei” 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *