Cu media 9.86 nu poate intra la facultate din cauza unui manual

O absolventă a unui liceu cunoscut din Prahova nu se poate înscrie la facultate pentru că instituția refuză să-i elibereze diploma de Bacalaureat şi foaia matricolă, din cauza unui manual pierdut.

Alice Mihaela Brânză a absolvit Colegiul I. L. Caragiale din Ploieşti cu media 9.86 la Bac, dar pentru că a pierdut un manual, cel de informatică, conducerea instituției nu vrea să îi dea diploma de bacalaureat şi foaia matricolă.

Adolescenta spune că a vorbit cu directorul liceului, pentru a rezolva situația, dar nu a avut succes. Vineri a încercat și cu tatăl ei, dar rezultatul a fost același, directorul este hotărât să nu îi elibereze documentele, fără manualul pierdut.

Alice susține că atunci când a primit manualele pentru clasa a XII-a nu au încăput toate în rucsac, așa că a decis să lase trei dintre cărţi în dulapul de la școală. Când a revenit la cursuri, manualele din dulap dispăruseră. A făcut rost de două dintre cărţi, dar nu şi de cea de informatică. 

Carmen Băjenaru, directorul liceului, a declarat că în ultimă fază i-a zis tatălui că poate aduce și o copie xerox a cărții, dar a recunoscut că tinerei nu i-a precizat acest lucru, aceasta știind că trebuie să dea același manual.

Potrivit Adevărul, în final, Alice a adus o variantă xerox a manualului și situația s-a rezolvat.

Sursa foto: Ziarul de Ploiești

În 3 minute poți să citești și: Record de alcoolemie, stabilit de un bărbat de 44 de ani

A supravieţuit după ce a căzut în cascada Niagara

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *