Marcel Iancu: „La inaugurare să se joace FCU – CSU”

Președintele celor de la FCU Craiova, Marcel Iancu, a venit cu propunerea ca primul meci pe noul stadion Ion Oblemenco să opună cele două echipe din oraș.

Președintele CSU Craiova, Marcel Popescu, a declarat recent că primul meci pe noul Oblemenco va fi în Cupa României, în jurul datei de 25 octombrie.

Conducătorul rivalei locale FCU a înaintat, la stadiul de propunere într-o postare pe facebook, varianta ca echipele craiovene să deschidă balul pe arena ultramodernă.

FCU și CSU s-au întâlnit în meciuri oficiale în liga secundă, în sezonul 2013-2014. Nici în partida tur, disputată la Severin, nici în meciul retur, de pe stadionul Oblemenco, nu s-a marcat, astfel încât între cele două echipe s-au înregistrat remize albe.

În cazul în care propunerea nu este luată în serios, cele două echipe se pot întâlni într-o partidă oficială în minim patru ani, în cazul în care echipa județeană obține promovări succesive. Totuși, un duel care ar putea avea loc la anul între cele două cluburi ar opune celor de la FCU echipa a doua a CSU, care se află momentan în liga a treia.

Share!

One thought on “Marcel Iancu: „La inaugurare să se joace FCU – CSU”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *