Marcel Popescu: „Se lucrează la transferuri”

U Craiova doar ce și-a prezentat noile achiziții, Cicâldău și Plgliacelli, dar președintele oltenilor, Marcel Popescu, susține că alb-albaștrii încă sunt în căutare de fotbaliști pentru a întări trupa lui Mangia!

Universitatea Craiova a vândut în această vară destul de consistent, dar a și cumpărat. Oltenii nu se opresc aici și vor să mai aducă fotbaliști. Patronul alb-albaștrilor a purtat negocieri pentru atacanți, dar deocamdată nu este nimic concret. Nemec și Pușcaș au spus „pas” leilor, dar Marcel Popescu spune că vrea ca Cicâldău și Pigliacelli să fie doar începutul, iar în Bănie să mai ajungă unul sau doi jucători.

„ Se lucrează la transferuri. Încercăm să fim discreți și eficace. În politica de transferuri nu e simplu, suntem U Craiova și în sensul ăsta un singur criteriu funcționează la sosiri. Să fie calitate. Avem o academie campioană la 17 ani si trebuie să le dăm o șansă. S-ar putea ca săptămâna viitoare să mai prezentăm unul sau doi jucători”, a declarat Marcel Popescu.

Oltenii vor să se facă din nou cunoscuți în Europa!

Marcel Popescu este încrezător în Mangia și în băieții lui. Președintele Craiovei vrea ca U Craiova să fie cunoscută și recunoscută în Europa.

„Niciodată nu o să-i uităm pe cei care au făcut ca astăzi să se vorbească la superlativ de U Craiova. Acest tricou trebuie să devină la sfârșitul sezonului și în Europa, un tricou cunoscut si recunoscut”, a declarat președintele oltenilor.

Citește și: Universitatea Craiova și-a prezentat noile achiziții!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *