fbpx

Marcel Popescu, atac la unul dintre cei mai buni antrenori români: „E un personaj grobian”

Fostul președinte al Universității face acuze grave la adresa unui tehnician ce-și dorește să antreneze Craiova!

Începând cu sezonul 2021 – 2022, echipele românești, în afara campioanei, vor juca în UEFA Conference League. Adică Liga a treia a Europei, după Liga Campionilor și Europa League. Fost președinte și actual director general la Universitatea Craiova, Marcel Popescu spune că fotbalul românesc se află în această situație din cazua unor antrenori precum Șumudică. Afirmația este una surprinzătoare, ținând cont de faptul că oltenii, de când este Marcel Popescu în conducerea clubului, nu reușesc să se apropie de o calificare în grupele unei competiții europene. Totodată, pe plan intern, trupa din Bănie se chinuie cu CFR Cluj, formația ce luptă de la egal la egal cu cele mai puternice echipe ale Europei.

Din sezonul 2021 – 2022, din cauza lipsei de performanțe, dar și prin atitudinea unora ca Mircea Rednic și Marius Șumudică fotbalului românesc i se refuză dreptul de a merge în a doua competiție europeană, fotbalul românesc este trimis în a treia zonă. Lucrurile astea le-a semnalat Gică Hagi, dar, din păcate, atitudinea, comportamentul și randamentul clubului pe care îl conduce nu sunt un exemplu pentru cei care conduc fotbalul românesc. Șumudică e un personaj grobian în fotbalul românesc, el și-a dat pantalonii jos la o conferință de presă, ce mai poate fi de zis?”, a declarat Marcel Popescu pentru FANATIK.

Alb-albaștrii se chinuie de ani buni să câștige un campionat, performanță pe care Marius Șumudică a reușit-o la Astra Giurgiu, o echipă ce nu dispune de condițiile Craiovei sau de un public așa cum este în Bănie. Totodată, Șumudică a reușit să câștige Cupa României, competiție pe care Craiova lui Marcel Popescu a câștigat-o într-o finală cu o echipă de ligă secundă. Rapidistul are performanțe și în competițiile europene. În timp ce Marcel Popescu privea cum Mihai Rotaru se despărțea de Mitriță, Băluță sau Gustavo, Șumudică rămânea cu o calificare în Primăvara Europeană.

Afirmația fostului președinte al Craiovei rămâne una surprinzătoare, pentru că face referire la performanțele slabe ale unui antrenor ce a reușit mult mai mult decât a reușit, în ultimii 7 ani, echipa la care Marcel Popescu activează în prezent.

Oltenii și-au cam pus în cap și antrenorii din Liga 1. Atacurile la adresa lui Edi Iordănescu și Mircea Rednic nu au fost trecute cu vederea de tehnicieni, dar, ce-i drept, Craiova nu duce lipsă de antrenori, mai ales că Mihai Rotaru are o slăbiciune pentru „tehnicienii crescuți de club”.

In 3minute citesti si: Repatrierile lui Rotaru: poate a cincea-i norocoasă!

Bătaie pe străzile Iașului: Peluza Sud 97 a încurcat galeriile!

 Papură: „În seara asta am plătit cash!”

Surpriză de proporții: Bălgrădean a semnat!

 Iași-Craiova: Primul 11 al lui Papură!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Summary
Marcel Popescu, atac la unul dintre cei mai buni antrenori români: „E un personaj grobian”
Article Name
Marcel Popescu, atac la unul dintre cei mai buni antrenori români: „E un personaj grobian”
Description
Fostul președinte al Universității face acuze grave la adresa unui tehnician ce-și dorește să antreneze Craiova!
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0