Marcel Popescu a contactat o viroză puternică şi delirează pe ecrane

După declarațiile aiuritoare ale preşedintelui Universității Craiova, oamenii de fotbal se întreabă dacă Rotaru are acțiuni la Poli Iaşi.

Marcel Popescu, cu o voce greu de recunoscut din cauza răcelii, a spus că Universitatea Craiova și Poli Iași se vor ajuta reciproc, determinându-i pe cei prezenți în studioul DigiSport să se întrebe dacă se face referire și la punctele din play-off, în cazul în care Iașiul va ajunge în top six. Intervenția lui Marcel Popescu i-a lăsat mască pe oamenii de fotbal din platoul lui Vali Moraru. Moderatorul, mai în glumă, mai în serios, către Dinu Gheorghe: “Domne, Craiova are si ceva actiuni pe la Iaşi?” Fostul preşedinte al Rapidului, uimit: “Chiar aşa. De ce-ar trebui să ajute Craiova Iaşiul?”

Marcel Popescu: “Cooperativa, combinatii, Bistrita, au fost odata!”

Conducătorul oltenilor a ajuns să vorbească de cooperative și combinații: Vrem să avem cu o altă echipă crescută în același spirit studențesc, într-un oraș universitar, care are aceleași culori cu noi, o relație bună, iar dacă unul dintre cluburi are nevoie de ceva, iar celălalt poate să îi ofere acel ceva, să îi ajutăm… Nu se poate interpreta, s-au dus vremurile. Păi ce să facem, să ne dăm în cap? Timpurile alea sunt apuse, cooperativă, combinații, Bistrița au fost odată ca niciodată. Noi facem transparent. Dacă schimbul ăsta s-ar fi întâmplat cu o echipă care era deja calificată în play-off puteam da naștere la speculații”.

Poli Iași este pe locul 9 în clasament, la 3 puncte de poziția a șasea care merge în play-off. Mangia are acum două vârfuri autentice. Cum poate rămâne fără niciunul!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *