15.9 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Marcel Popescu: „Un jucător din primul 11 al FCSB vrea să vină la Craiova!”

Oltenii s-au dezlănțuit! După ce căpitanul Băluță a afirmat că nu vrea să audă de FCSB, președintele Marcel Popescu l-a făcut praf pe Gigi Becali!

 

Marcel Popescu a spus pentru Digi 24 Craiova că Becali nu va putea destabiliza Universitatea: „Ce a făcut cu Astra și Viitorul nu merge la Universitatea Craiova. Nu merge pentru faptul că jucătorii Universității Craiova sunt dezgustați de felul în care colegii lor, care sunt la loturile naționale, le spun cum această maltratare psihică zilnică i-a transformat din jucători cu potențial enorm în clienți ai medicilor psihologi”. „Să-și vadă de oile lui”, a adăugat președintele oltenilor.

 

Mai mult, oficialul craiovenilor a dezvăluit: „Am să vă spun ceva foarte interesant. Vă cer permisiunea să nu dau numele, dar un jucător din primul «11» al FCSB-ului şi-a manifestat din vară dorinţa de a juca la Universitatea Craiova, fără să fie stadionul gata”.

 

Niță sau Pintilii, care e jucătorul la care face referire Marcel Popescu

 

Popescu a continuat: În acest moment, jucătorii noştri, pe care îi cunoaşteţi foarte bine, Bancu, Băluţă, Mitriţă, întâlnindu-se la lot, schimbă păreri. Dar este o zonă de intimitate, de confidenţialitate, de respect. Nu doresc să răspundem cu aceeaşi monedă cu care am fost trataţi şi pe care o amendez şi o consider lipsă totală de respect. Pentru că a ieşi în fiecare seară şi a spune că adversarilor importanţi le cumperi jucătorii este foarte toxic pentru fotbalul românesc. Acest lucru a început să devină o obişnuinţă„.

 

Conducătorul formației craiovene a lăsat să se înțeleagă că jucătorul de la FCSB care s-a propus la Universitatea se află în ultimele 6 luni de contract. Indiciile oferite – întâlnirile de la națională și situația contractual – conduc spre 2 jucători de la FCSB, anume portarul Niță și mijlocașul Pintilii.

Citeste si: Primul transfer al Universității Craiova din 2018 este din Liga 1!

 

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles