fbpx

Marco Dulca, lângă Cicâldău la U Craiova!

Oltenii se orientează spre fotbaliști eligibili pentru regula U21, iar Marco Dulca poate fi perechea perfectă pentru Cicâldău și Mateiu!

Marco Dulca se poate plia perfect pe sistemul preferat de Corneliu Papură, 4-3-3. Craiova vrea să-și facă echipă pentru titlu, dar se orientează și spre fotbaliști tineri. Potrivit digisport.ro,  fotbalistul lui Swansea este în tratative cu alb-albaștrii. Mijlocașul este dorit neapărat de Mihai Rotaru.

Dulca poate face pereghe la centrul terenului cu Alex Cicâldău și Alex Mateiu, dar îl va avea concurent pe post pe Fedele. Ovidiu Bic nu a părut să fie un concurent redutabil pentru acel post.

Craiova nu renunță la Ioniță și nici Roman la Craiova!

Marco Dulca nu a făcut pasul către prima echipă a lui Swansea, chair dacă englezii i-au făcut contract de profesionist. Internațional de tineret, mijlocașul vrea să evolueze la o echipă cu pretenții, iar oltenii și-au anunțat deja pretențiile pentru sezonul viitor.

Marco Dulca a ajuns în Anglia, la Swansea U23, în vara lui 2015, de la Universitatea Cluj. Până la vârsta de 20 de ani, fotbalistul a acumulat 7 selecții la naționala U21 a României, alături de care va participa și la Europeanul de tineret din această vară.

În 3 minute poți să citești și: Adversarele Craiovei din Europa League!

 În genunchi în fața Regelui: mulțumim, Hagi!

Cum arătau studenții pe vremea în care erau la grădiniță!

Băluță: „Vor să mă întorc acasă!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0