fbpx
5.5 C
Craiova
vineri, decembrie 3, 2021

Marian Vasile: „Lia Olguța Vasilescu încercat o tentativă de manipulare a craiovenilor”

Președintele PNL Craiova spune că primarul orașului seamănă panică, deznădejde și confuzie în rândul cetățenilor!

Marian Vasile, liderul liberalilor din Bănie, a susținut o conferință de presă în care a criticat mesajele prin care Lia Olguța Vasilescu spune că orașul nu are bani să acopere anumite cheltuieli necesare. Șeful PNL Craiova este de părere că un edil ar trebui să le dea încredere cetățenilor și să găsească soluții.
Când vezi ca îngheață apele și nu este iarnă trebuie să mergi mai departe. M-am uitat cu atenție și am constatat, cu tristețe, că prin mesajul pe care doamna primar l-a transmis în cursul zilei de joi, a demonstrat, din nou, că nu este alături de craioveni. Și din nou seamănă panică și deznădejde, confuzie în rândul craiovenilor. Am văzut o blândă încercare, o tentativă de a manipula craioveni, încercând să-și ascundă neputința în a rezolva problemele. Practic a încercat o tentativă de manipulare a craiovenilor spunând în față că nu se vor finanța investiții pentru anul 2021, din cauza Guvernului. Astfel de mesaje transmise nu denotă altceva decât nepriceperea în a conduce un oraș. Noi ca și craioveni ne dorim să avem un lider al comunității care să ne dea speranță, care să ne prezinte soluții indiferent de Guvern, dacă vin extratereștrii sau alte forțe invizibile. Un primar care se plânge și care se văicărește , și care ne spune că nu are soluții este un primar care, probabil, își pregătește demisia. Practic, dânsa a venit cu câteva zile înainte de a se termina anul 2021 să spună că nu mai poate finanța investițiile propuse în anul 2021 din cauza Guvernului. Repet, astfel de mesaje ale doamnei primar nu pot să ducă decât la depopularea orașului. Nu ne dă speranță că orașului nu-i va scădea calitatea vieții sau că va ajunge la aspectul orașelor care sunt termeni de comparație”, a declarat Marian Vasile.
Liderul PNL Craiova trage un semnal de alarmă și susține că tinerii pleacă din oraș din cauza „incompetenței administrației”. Totodată, Marian Vasile spune că este frustrant felul în care Lia Olguța Vasilescu transmite permanent că din cauza altora nu face nimic în oraș.
Dacă faceți un calcul simplu, Craiova investește în copii, investește de ordinul zecilor de mii de euro în fiecare copil, prin condițiile pe care le creează și accesul pe care îl au copiii la transport, la locuri de joacă, la dotările din învățământ, după care din cauza incompetenței administrative a dânsei copiii noștri părăsesc orașul și pleacă în alte orașe din România, exportând practic milioane și miliarde de euro. Un copil în care orașul nostru a investit, așa cum am spus mai devreme, și merge în orașe precum Clujul rezultă că el va cheltui un milion de euro, în alt oraș. Plătind servicii la cizmar, la ceasornicar, la magazinul din colt. Dacă faceți un calcul și observați câți copii pregătiți, capabili, tineri, deștepți și frumoși ai orașului nostru pleacă și cheltuie banii în alt oraș. Repet, orașul nostru pierde din cauza incompetenței administrației care vrea să rămână orașul așa cum a fost la parinți, ca viață. Și pleacă în alt oraș după ce noi, comunitatea, am investit. Toate rațiunile primarului duc la depopularea orașului nostru. Este frustrant pentru mine ca și craiovean să văd că primarul orașului nu ne dă niciun fel de speranță, ci din contră ne transmite permanent că din cauza altora nu face nimic în oraș. Asta e liderul comunității. Doamna primar nu face conferințe să ne explice din 6 în 6 luni cum a cheltuit banii ca să știm și noi de ce nu mai are dânsa bani pentru investiții și pentru creșterea calității vieții în orașul nostru”, susține Marian Vasile.

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles