fbpx

Elevi pregătiți cu marijuana pentru concertul Holograf

ssss

Un echipaj al Jandarmeriei Argeş a găsit patru adolescenți ce fumau marijuana in centrul Piteştiului, la numai o sută de metri de locul unde, în scurt timp, aveau concert Holograf și Lidia Buble.

Potrivit adevărul.ro, în comunicatul de presă emis de Jandarmeria Argeş, sâmbătă seara, o patrulă de jandarmi „a observat în spatele unui bloc din zona centrală un grup de tineri care aveau un comportament suspect. Cei patru, trei băieţi şi o fată, aveau asupra lor un pachet de ţigări ce conţinea resturi vegetale uscate, cu miros şi aspect specific de marijuana”.

Cei patru adolescenți au vârste cuprinse între 16 şi 17 ani și sunt elevi la un liceu din Piteşti. Aceștia au fost conduşi la sediul Jandarmeriei Argeş pentru continuarea cercetărilor şi întocmirea actelor de constatare.

Surse din cadrul Jandarmeriei Argeş au declarat pentru adevărul.ro că în cazul acesta au fost întocmite două dosare pentru deţinere de substanţe interzise, dosare ce vor fi înaintate luni 20 mai către BCCO Piteşti. Elevii sunt cercetaţi în libertate.

Sursa foto: adevărul.ro

În 3 minute poți să citești și: După weekend-ul însorit urmează multe furtuni

Rezultatul României la semifinala Eurovision

 Masterplanul de apă al județului Dolj a fost semnat

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0