fbpx

FOTO! Fiul lui Gino Iorgulescu a provocat un accident teribil! Un bărbat de 24 de ani a murit!

Băiatul șefului LPF a intrat cu Aston Martin-ul din dotare pe contrasens și a omorât un om. Mario Iorgulescu e intubat, la terapie intensivă.

Azi-noapte, la 3:00, băiatul lui Gino Iorgulescu a pierdut controlul volanului de la bolidul de lux, a intrat pe contra-sens și a izbit o altă mașină. Conducătorul acesteia, un bărbat de 24 de ani, a murit pe loc.

Poliția a emis un comunicat cu privire la accidentul produs de Mario Iorgulescu:

„În jurul orei 03:00, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 24 ani. În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile, iar primul dintre ele a luat foc la compartimentul motor.
Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea auto, după manevre de resuscitare şi rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier”
.

Potrivit Antena Stars, polițiștii au dezvăluit, pe baza testării cu etilotestul, că Mario Iorgulescu era în stare avansată de ebrietate. Iar CanCan scrie că ar fi consumat și substanțe interzise, la o partidă de poker.

sursa foto: Cancan.ro

El a fost transportat la spital cu o hemoragie internă puternică, fiind supus unei operații. Acum este în comă indusă, la Spitanul Elias.

Silviu Negoiță, purtătorul de cuvânt de la Elias:

„A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic”.

Juniorul lui Gino Iorgulescu are un trecut controversat. În urmă cu 3 ani a fost reținut alături de alți bărbați, fiind acuzat de sechestrarea și torturarea unui om în încercarea de a-l convinge să retragă o plângere.

În 3 minute poți să vezi și: VIDEO! Bianca Andreescu a bătut-o pe Serena și e campioană la US Open!

Lista lui Piți: cei mai buni mijlocași care pot schimba fața Craiovei!

 Stoenac, killer pentru fosta echipă! Trică, trei din trei!

De la #bătăliapentrupodium pe facebook la bătălia pentru titlu pe teren!

 Aberația de pe Oblemenco rezolvată odată cu venirea lui Piți!

Băluță, primul pas spre revenirea la Craiova!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0