18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Marius Șumudică și-a anunțat revenirea în Liga 1: „Voi ajunge să iau campionatul”

La un pas să se retragă din fotbal, în urmă cu două luni, Marius Șumudică și-a schimbat planurile și a anunțat la ce echipă se întoarce!

Marius Șumudică este unul dintre cei mai apreciați antrenori români, în prezent. El a reușit să se impună aproape la toate echipele la care a fost angajat. Acum, acesta spune că o se revină la Rapid, pe viitor. Șumi vrea să fie campion cu formația din Giulești și să lucreze cu Dan Șucu.

Marius Șumudică și-a anunțat revenirea în Liga 1

Eu tot timpul am fost de partea celor care nu erau ajutați și am zis: ‘Asta e echipa mea, o iubesc’. De atunci, pentru mine a existat un singur target în viața mea: să iau campionatul, să ajung să joc la Rapid. În primul rând, îmi doream să ajung să joc la Rapid. Mircea Lucescu mi-a dat șansa să joc la Rapid. Am luat campionatul ca jucător.

Mai rămâne să-l iau ca antrenor. Și o să-l iau! Îl voi lua ca antrenor cu Rapidul! Dacă echipa va avea stabilitate financiară, ceea ce se întâmplă acum, și dacă voi avea șansa să lucrez cu domnul Șucu într-un viitor, nu știu când, acum nu se pune problema, că mai am contract, dar cu siguranță voi ajunge să iau campionatul și cu Rapid. Voi putea face lucrul ăsta! Știu ceea ce pot, știu ce staff am în spate, fiindcă nu este numai succesul meu, este succesul acestor oameni”, a declarat Marius Șumudică, la podcastul ”Profu’ de Sport”.

Șumudică a fost la un pas să se retragă

La începutul lunii martie, Marius Șumudică a luat o decizie surprinzătoare. Acesta a anunțat că va renunța la cariera de tehnician și, implicit, la fotbal. Explicația lui era legată de familie și de faptul că vrea să stea mai aproape de cei dragi. Mai multe detalii AICI.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles