Sumudica nu-i înțelege rostul lui Bancu la naționala României!

Marius Sumudica a început să-i supere pe olteni, după ce a contestat decizia lui Contra de a juca în primul 11 cu Nicușor Bancu!

Naționala României a pierdut cu Suedia și a bătut Insulele Feroe, iar Sumudica s-a arătat nemulțumit de echipa pe care selecționerul a trimis-o în teren. După ce s-a supărat că Budescu nu a fost convocat, rapidistul l-a cerut afara din primul 11 pe Bancu.

Folosit pe poziția de fundaș stânga, Bancu nu a dat tocmai randamentul pe care în dă atunci când joacă în tricoul Universității Craiova. Varianta pe care Marius Șumudică o propune la naționala este Bogdan Vătăjelu, un fost căpitan al trupei din Bănie.

„Dacă ar fi jucat, pentru mine, o soluție ar fi fost Vătăjelu. Am înțeles că acum este împrumutat. Ca și calități defensive, mă refer. Bancu nu poate fi fundaș lateral, cu tot respectul. Nu are atac de deposedare. Bancu nu a jucat fundaș stânga la Craiova, juca într-un sistem cu 3 fundași centrali. Juca în banda stângă. Bancu nu e fundaș să joci cu el în 4 fundași”, a spus Marius Șumudică la emisiunea DigiSport Special.

În 3 minute poți să citești și:  Trenule, mașină mică: Lui Mangia nu îi e frică!

Surprizele lui Mangia pentru meciul FCSB-Craiova!

Valentin Mihaila, spectacol la naționala U19!

S-a dat verdictul în cazul Koljic! Câte meciuri ratează!

 Universitatea Craiova vrea să transfere de la Dinamo!

Haos şi dispreț la centrul de juniori al Universității Craiova!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *