Marius Sumudica, variantă pentru Universitatea Craiova!

Rapidist convins, Marius Sumudica poate fi surpriza oltenilor! Mihai Rotaru l-a pus pe Papură pe bancă, dar chiar tehnicianul a declarat, ferm, că lucrurile vor sta diferit din vară!

Sumudica la Craiova ar putea fi bomba verii în campionatul românesc. Presa arabă anunţă că şeicul de la Al-Shabab a început deja negocierile pentru găsirea unui nou antrenor. În acest moment, favorit să preia echipa este portughezul Pedro Emanuel, fost antrenor secund la FC Porto.

Să-l aducă pe Guardiola sau pe Mourinho, n-am nicio problema, dar nu știu dacă vor face mai multe puncte! Eu sunt al doilea antrenor după Preudhomme care a reușit acest lucru. Dragoste cu sila nu se poate, declara antrenorul român, în urmă cu o săptămână.

Șumudică a mai fost pe lista oltenilor și în trecut, iar coincidența face lucrurile destul de simple pentru ambele părți, din vară.

După ce variantele Rădoi și Stoican au căzut, Sumudica poate fi cel însărcinat să aducă titlul în Bănie!

Mirel Rădoi nu va ajunge la Craiova, cel puțin nu la vară. Anunțul a fost făcut chiar de Răzvan Burleanu. Cât despre Flavius Stoica, chiar dacă este oltean și deja a antrenat doi fotbaliști ce sunt  sub contract cu Universitatea, acesta are șanse mici să ajungă pe banca alb-albaștrilor.

Eu sunt la Poli Iaşi şi gândul meu este la această echipă acum. Nu am vorbit nimic cu nimeni de la Craiova. Nu ştiu nimic despre vreun interes al celor de la Craiova pentru mine. Eu unul nu cred că sunt pe lista oficialilor craioveni, ci mai mult pe lista unor oameni”, a declarat Stoican, potrivit prosport.ro.

Totuși, Șumudică nu este singurul care îi poate conduce echipa lui Rotaru în Europa. Eugen Neagoe și Victor Pițurcă (favoritul suporterilor) stau la cotitură, iar Corneliu Papură poate face un final de sezon de excepție, să câștige Cupa și să-și betoneze scaunul.

În 3 minute poți să citești și: Puștii din atacul Craiovei: 50 de meciuri în Liga 1, 0 goluri!

 Rădoi nu antrenează Craiova: „Vă răspund clar: nu!”

 Rotaru ne cam insultă inteligența: cică s-a întâlnit la o cafea cu Mangia și au ajuns la reziliere!

 FOTO! Gest extrem făcut de un fan după ce Mangia a fost dat afară!

 „Gata! Acum ești antrenor tu și Becali!”

 La angajare, Papura a primit bonus eventul din 1991!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *