Marius Toma: „Nu jucăm în spatele blocului”

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, a pierdut în mod surprinzător pe terenul celor de la BCMU Argeș Pitești, scor 96-92 (18-17, 13-19, 39-34, 26-22). Partida a fost una demnă de cartea recordurilor! Tabela oaspeților a luat-o razna, iar timpul le-a jucat feste celor două formații.

Practic, sfertul 3 al partidei a durat mai mult decât un sfert din NBA ca și timp regulamentar de joc. În loc de 10:00 minute cât prevede regulamentul, acesta a durat mai bine de 13 minute și asta din cauza unei erori la tabela de marcaj!

Formația din Bănie a luat deja atitudine, iar oficialii clubului speră ca Federația să ia măsuri

Clubul nostru a trimis o adresă către Federația Română de baschet în cursul zilei de astăzi. Evenimentul a schimbat cursul jocului. Nu vreau să scuz evoluția echipei, care nu a fost la nivelul așteptat. Nu am ajuns la nivelul pe care l-am arătat cu Cluj. Nu vreau să scuz rezultatul. Cele 3 minute și 20 de secunde din sfertul 3 au influențat rezultatul final fără doar și poate. S-a intrat foarte repede în bonus. De acolo, ei au beneficiat de mai multe libere. Evenimentul aduce o pată de imagine asupra Ligii Naționale. Speram că se vor lua deciziile care se impun . Nu jucăm în spatele blocului. Timpul contează”, a declarat Marius Toma, antrenorul coordonator al baschetbaliștilor de la SCM U Craiova, pentru 3 minute.net.

Citește și: Bogdan Burcea: „Încercăm să ne apărăm reputația”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *