fbpx

Marius Toma: „Nu jucăm în spatele blocului”

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, a pierdut în mod surprinzător pe terenul celor de la BCMU Argeș Pitești, scor 96-92 (18-17, 13-19, 39-34, 26-22). Partida a fost una demnă de cartea recordurilor! Tabela oaspeților a luat-o razna, iar timpul le-a jucat feste celor două formații.

Practic, sfertul 3 al partidei a durat mai mult decât un sfert din NBA ca și timp regulamentar de joc. În loc de 10:00 minute cât prevede regulamentul, acesta a durat mai bine de 13 minute și asta din cauza unei erori la tabela de marcaj!

Formația din Bănie a luat deja atitudine, iar oficialii clubului speră ca Federația să ia măsuri

Clubul nostru a trimis o adresă către Federația Română de baschet în cursul zilei de astăzi. Evenimentul a schimbat cursul jocului. Nu vreau să scuz evoluția echipei, care nu a fost la nivelul așteptat. Nu am ajuns la nivelul pe care l-am arătat cu Cluj. Nu vreau să scuz rezultatul. Cele 3 minute și 20 de secunde din sfertul 3 au influențat rezultatul final fără doar și poate. S-a intrat foarte repede în bonus. De acolo, ei au beneficiat de mai multe libere. Evenimentul aduce o pată de imagine asupra Ligii Naționale. Speram că se vor lua deciziile care se impun . Nu jucăm în spatele blocului. Timpul contează”, a declarat Marius Toma, antrenorul coordonator al baschetbaliștilor de la SCM U Craiova, pentru 3 minute.net.

Citește și: Bogdan Burcea: „Încercăm să ne apărăm reputația”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0