fbpx

S-a spulberat misterul: de ce au ajuns Martic si Briceag la Litigii!

Fundașii de bandă ai oltenilor, Ivan Martic si Briceag, se vor prezenta pe 6 februarie în fața Comisiei Nationale de Soluționare a Litigiilor.

Universitatea Craiova le-a prelungit unilateral contractele lui Ivan Martic si Briceag, procedură ce trebuie, în mod bizar, potrivit procedurilor fotbalului autohton, să treacă pe la Comisia Nationala de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF. Celor doi jucători le expirau înțelegerile cu clubul oltean în această vară, iar conducătorii, mulțumiți de aportul lor, au decis să activeze clauzele de prelungire a contractelor. Practic, aceasta este acțiunea pe care urmează să o constate comisia federală la data de 6 februarie.

Martic si Briceag, la Craiova până în 2020!

Ivan Martic face parte din istoria recentă a Craiovei, prin faptul că a înscris primul gol european al oltenilor după 18 ani, în înfrângerea 1-3 cu RB Leipzig. Are 35 de partide stânse într-un an și jumătate în Bănie și 3 goluri marcate. Briceag este unul dintre cei mai vechi jucători din lot, fiind la Craiova încă din 2014, de când a fost adus de la Vâlcea. Are 65 de meciuri și un gol pentru alb-albaștri.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0