Conflict Universitatea Craiova vs. Martic si Briceag!

Problemele apărute între clubul craiovean și jucătorii Martic si Briceag vor fi rezolvate de comisiile din cadrul Federației.

Nu totul este roz în Bănie. Între club și doi dintre jucători, Martic si Briceag, au apărut neînțelegeri ce au ajuns pe masa Comisiei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF. Într-un anunț făcut pe site-ul Ligii privitor la deciziile forului amintit se precizează la punctele 7 și 8: U CRAIOVA 1948 CS VS. MARTIC IVAN  – Acțiune în constatare – Acordă termen la data de 06.02.2019. U CRAIOVA 1948 CS VS. BRICEAG MARIUS-IONUȚ  – Acțiune în constatare – Acordă termen la data de 06.02.2019”.

Acțiune împotriva lui Martic si Briceag

Ca regulă, petentul este trecut primul, așadar litigiul cu cei doi jucători a fost deschis de către club. Croatul Ivan Martic a prestat în doar 11 partide în campionat în prima parte a sezonului și mai are contract cu gruparea alb-albastră până în vara lui 2020. În schimb, Marius Briceag a intrat în ultimele 6 luni de contract cu formația din Bănie, în noile circumstanțe fiind puțin probabil că înțelegerea va fi prelungită.

Cei doi jucători sunt în Antalya, pregătindu-se cu lotul alb-albastru pentru a doua parte a stagiunii. La finalul lui 2018, U Craiova i-a prelungit contractul lui Dimitrov, concurentul lui Martic pe post. La data de 6 februarie, Comisia federală ar urma să anunțe deciziile pe care le va lua în cazul diferendului dintre părți.  Destinație exotică pentru Mitrita! Pe urmele lui David Villa și Gerrard!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0