fbpx

De azi craiovenii sunt obligați să poarte mască în Centrul Craiovei

Bănia introduce noi restricții: care sunt zonele din Craiova unde este obligatorie purtarea măștii de protecție!

Din cauza creșterilor de infectări cu COVID-19, în Dolj, autoritățile au fost obligate să ia măsuri. Astfel, masca de protecție este, de-acum, obligatorie și în spații deschise. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat, astăzi,  o hotărâre în acest sens. Potrivit acesteia, este obligatorie purtarea măștii, în piețe și târguri, în gări și autogări, în stațiile mijloacelor de transport în comun, precum și în zona adiacentă a Aeroportului Internațional Craiova, inclusiv în parcarea aeroportului.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

De asemenea, masca este obligatorie și în zonele pietonale intens circulate, din municipiul Craiova, în intervalul orar 20.00-02.00, în zona Centrului Vechi, în perimetrul delimitat de străzile Calea Unirii, A.I.Cuza, Mihail Kogălniceanu și Arieș. Fac excepție, de la aplicarea acestor măsuri, copiii cu vârsta mai mică de 5 ani, persoanele care suferă de boli care afectează capacitatea de oxigenare, dovedite prin prezentarea unor documente medicale corespunzătoare, dar și persoanele care desfășoară activități fizice intense și/sau în condiții de muncă solicitante.

În plus, administratorii sau proprietarii spațiilor publice deschise trebuie să afișeze, la loc vizibil, informații privind obligativitatea purtării măștii de protecție, în spațiile respective. Doljul este al 18-lea județ, în care a fost luată această măsură. În Oltenia, se mai aplică în Gorj și Vâlcea.

In Oltenia, Doljul este județul cu cele mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus, înregistrate în ultimele 24 de ore: 53, numărul total ajungând la 772. Urmează, Gorjul – 33 de noi cazuri și un total de 840, Mehedinți – 22 de noi infectări, ceea ce ridică bilanțul la 746, Oltul, cu 15 cazuri noi și un total de 747 și Vâlcea, cu doar 3 noi cazuri raportate astăzi, aici numărul total ajungând la 470.

În 3 minute poți să vezi și: FOTO: 3 pasageri în spital din cauza taxiului rasturnat pe străzile Craiovei

FOTO: Spitalului Județean Craiova ignoră măsurile de protecție!

Revoltă la vama Greciei: ,,Adio, Grecia! Nu mai mergem în viața noastră!”

Italia caută soluții: în ce condiții se pot întoarce muncitorii sezonieri români

Cele mai seducătoare femei din zodiac. Au toți bărbații la picioare

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0