fbpx

Mateiu: „Rezultatele slabe de acasă au fost doar o întâmplare”

Alexandru Mateiu este convins că înfrângerea cu Sepsi din turul campionatului a fost doar o întâmplare. Mijlocașul nu vrea ca echipa să mai facă vreun cadou adversarilor.

În meciul cu Sepsi din turul campionatului, Craiova a făcut cel mai slab meci din acest sezon, cel puțin din spusele antrenorului din Bănie. Mateiu crede că înfrângerea a fost doar o întâmplare, la fel ca celelalte rezultate slabe ale alb-albaștrilor.

Sper să nu mai facem cadouri și să câștigăm. Ne gândim să adunăm multe puncte. La final vom trage linie. A fost o întâmplare înfrângerea lui Sepsi din meciul trecut. Nu mă interesează să dau gol. Sunt fericit dacă o să câștigăm. Suntem fericiți că am adunat victorii. Nu mă gândesc la titlul de campion. Vreau să fiu fericit după victoria de mâine. Mai am patru ani de contract cu Craiova și sunt fericit aici. Jucăm mult mai bine la noi acasă. Sper să nu mai facem cadouri. Cred că rezultatele slabe de acasă au fost doar o întâmplare”, a spus Mateiu.

Mateiu este unul dintre cei mai vechi fotbaliști din lotul Craiovei și unul dintre cei mai constanți. Întrebat dacă se gândește la o convocare la echipa națională, mijlocașul a evitat să răspundă.

Foto: ucv1948.ro

Citește și: Devis Mangia: „O să dau mâna cu Neagoe”


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0