Mateiu: „Am fost cam penibili!” Gardoș: „Ne-am prezentat lamentabil”

Jucătorii Craiovei își toarnă cenușă în cap după prestația de la Sfântul Gheorghe, din partida cu Sepsi.

 

La finalul meciului, Alexandru Mateiu a spus: „Cu Iași am făcut o partidă foarte bună, am arătat că jucăm fotbal, am avut 10 ocazii. Azi întradevăr am fost cam penibili, dezamăgitori. Sper să trecem cât mai repede peste această înfrângere dureroasă. Am făcut un meci slab, acum trebuie să ne refacem pentru că vineri avem un meci foarte dificil cu FC Botoșani, o echipă foarte bună. Azi am fost o echipă slabă rău, și acel șut din minutul 75 a fost slab rău. N-am avut nicio ocazie. Zero ocazii am avut! Sper că a fost un accident și acasă să dăm totul, să trecem peste acest eșec usturător și să câștigăm într-o manieră foarte frumoasă în fața publicului. Nu contează plecările din perioada de vară, nu contează nimic. Avem atacanți foarte buni: Mihăilă, o să auziți de el, e un copil foarte bun. Noi trebuie să fim lei. Eu sunt sigur că o să fie bine cu Markovic, Mihăilă, jucători foarte buni, care vor face să nu ducem lipsa celor doi. Cu Botoșani trebuie să arătăm alt joc și să-i bucurăm vineri seară”.

 

L-a completat Florin Gardoș: „Ne-am prezentat lamentabil, nu am avut prospețime, nu am avut agresivitate, nu a mers nimic. Astăzi cred că nu am avut în primul rând atitudine și asta trebuie în primul rând să schimbăm. Spre deosebire de celelalte două meciuri, unde cred eu a fost o mentalitate bună, ne-am creat ocazii, am dominat meciurile, astăzi n-a mers nimic. Trebuie să schimbăm atitudinea și să intrăm motivați pe teren. Nu ne-am prezentat bine deloc. Nici nu dăm gol, nici nu ne apărăm foarte bine, nu a mers nimic. Noi suntem de vină, jucătorii, asta e clar. Avem trei meciuri fără să înscriem, deci se vede că ne lipsesc, dar vor mi veni jucători, cred că și cei care au venit au nevoie de ceva timp. Știu că nimeni nu are răbdare și e clar că trebuie să ne prezentăm mai bine, să câștigăm puncte. Sigur nu ne vom prezenta așa cu Leipzig. Trebuie să ne prezentăm mai bine. Un mic semnal de alarăm e ce s-a întâmplat azi. Trebuie să ne schimbăm atitudinea.  Pentru mine important e să am continuitate, să leg meciurile și sunt convins că se va vedea un progress în jocul meu”.

 

U Craiova a pierdut cu 1-0 partida susținută în compania formației Sepsi Sf. Gheorghe. În urma rezultatului, gruparea alb-albastră ocupă după două etape ultimul loc în ierarhia Ligii 1.  

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0