fbpx

Mijlocul Craiovei, gata să se destrame: Mateiu iese din joc!

După Mulțescu, Mangia și Pițurcă, a venit rândul lui Bergodi să intre în conflict un Alex Mateiu, unul dintre greii vestiarului alb-albastru!

Alex Mateiu este unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai Craiovei și printre cei mai buni mijlocași din Liga 1. Alături de Cicâldău și Nistor, optarul Universității a format cea mai bună linie mediană pe care trupa din Bănie a avut-o în ultimul deceniu. Cu toate astea, fotbalistul are probleme cu aproape fiecare antrenor ce se așează pe banca alb-albaștrilor. Potrivit prosport.ro, Mateiu, unul dintre preferaţii lui Mihai Rotaru, cel care îl alintă „Totti al Craiovei”, nu ar mai avea credit din partea conducătorilor.

În 2016, când Craiova era antrenată de Gigi Mulțescu, mijlocașul a fost scos din lot de antrenor pentru viaţă nesportivă. Alături de el, la acea vreme, era exclus și Dumitraș. Doi ani mai târziu, Devis Mangia a fost tehnicianul care l-a luat în vizor pe Mateiu. Atunci, italianul l-a amendat pe jucător după ce a gesticulat la ceea ce s-a vrut o indicație venită de pe bancă. Alex era nemulțumit că a ajuns rezervă. Preferat pentru centrul terenului era Andre Santos.

Ultimul și cel mai aprins episod a fost cel dintre Victor Pițurcă și Alex Mateiu. Mijlocașul adunase 41 de zile fără să joace pentru Craiova, iar acest lucru începuse să devină o dilemă chiar și pentru suporterii echipei. La început, antrenorul a motivat că jucătorul lipsește din cauza unei accidentări la spate, dar se pare că problemele de sănătate nu au durat mai mult de 10 zile: „Am avut o problemă la spate. Am stat 7 zile – 10 zile. După, nu am fost introdus. A fost decizia antrenorului, nu a fost nici o problemă”, a dezvăluit Mateiu.

Cât de productivă ar fi pentru Craiova o eventuală plecare a lui Alex Mateiu? Comentăm împreună pe Facebook

În 3 minute poți să vezi și: Vătăjelu, pus la zid: fundașul e gata să părăsească Bănia!

E oficial: Silviu Lung a semnat!

Sion și Grasshoppers se luptă pentru un alb-albastru!

Notele alb-albaștrilor după Craiova-CFR Cluj!

FOTO: Gafă de titlu: CFR a încurcat stadioanele: „Suntem campionii României”, pe Ilie Oană!

FOTO: Rotaru s-a văzut campion și și-a făcut autocar pentru titlul 5!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0