fbpx

Mateiu: „Am marcat 4 goluri în campionat, ca niciodată!”

Alexandru Mateiu a fost eroul alb-albaștrilor în Sepsi – Craiova 0-1. Juveții sunt la un punct de prima poziție a clasamentului.  

Alexandru Mateiu: „Asta ne doream, victorie. Acum avem 2 săptămâni de pauză, suntem relaxați. Am marcat 4 goluri în campionat, ca niciodată. Nu contează că am marcat eu, importantă e victoria. Suntem pe un drum bun, nu trebuie să ne oprim. Suntem fericiți, trebuie să o ținem tot așa, că mergem bine. Nu mă interesează declarațiile lui Becali, vedem la final unde ne vom afla. Nu sunt supărat că nu am fost convocat la națională, sunt fericit că am trei zile libere”.

Sepsi – Craiova 0-1, oltenii sunt la un punct de locul 1

Nicușor Bancu: „Sunt bucuroși. Am venit aici să câștigăm. Am început bine, ne-am creat multe ocazii. Din păcate am marcat un singur gol, dar e bine că am luat punctele. Și la antrenament încerc să pasez când scăpăm 2 contra portarului. Am pasat și acum, bine că s-a terminat cu bine. Am făcut meciuri bune în acest play-off, era bine să nu fie pauză acum, poate continuam cu victorii. Dar e bine că sunt convocat la națională, poate data viitoare va fi și Mateiu. Domnul Contra știe cel mai bine. După aceste 2 victorii suntem încrezători, se poate să luăm campionatul. Și cu FCSB putem câștiga, trebuie să spargem gheața pe Arena Națională, așa cum a făcut-o și Viitorul”.

Sepsi – Craiova 0-1, iar formația alb-albastră s-a apropiat la un singur punct de prima poziție în clasament, ocupată temportar de CFR Cluj.

În 3 minute poți să citești și:  Acka: „E ziua Ungariei și vor vrea să ne bată!”

Daniel Pancu: „Discut cu Mihai Rotaru”

 Sorin Cartu e un pic blocat la 30 de m de poartă: Ca Mitriță, e greu de găsit!

Doi fotbaliști sunt aproape să părăsească trupa din Bănie!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0