Mateiu și Kelic, leu și doctor pentru o zi!

Oltenii profită la maxim de timpul liber oferit de jocurile naționalei! Mateiu și Kelic și-au schimbat echipamentul pentru o zi!

Doi dintre jucătorii de bază ai oltenilor, Mateiu și Kelic au dat echipamentul alb-albastru pe cele de leu și doctor. Cei doi sunt unii dintre fotbaliștii de bază ai lui Devis Mangia. Antrenorul a mizat pe prezența lor în teren, în acest sezon, chiar dacă au fost aduși jucători noi pe posturile acestora.

Pauza competițională datorată meciurilor pe care echipa națională a României le are contra celor de la Lituania și Serbia, în Grupa 4, Seria C, Liga Națiunilor, le-a dat puțin timp liber fotbaliștilor să se distreze de minune la o zi onomastică, organizată de iubita lui Alexandru Mateiu.

Coincidență sau cei doi au vrut să transmită un mesaj?

Mateiu a ales să se deghizeze în leu. Poate a vrut să transmită un mesaj, cum că el este lider la mijlocul terenului. Pe de altă parte, Kelic și-a ales o costumație diferită, cea de doctor. Poate așa și-a avertizat adversarii și i-a făcut atenți cu privire la driblingurile în fața lui.

Sursă foto: fanatik.ro

Citește și: Oltenii, gata de start: „Trebuie să ținem steagul sus și la baschet”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *