Mateiu: „Avem atacanți mari la Craiova”

După egalul cu Leipzig, Mateiu s-a arătat mulțumit de evoluția echipei, chiar dacă meciul tur a fost unul care trebuie uitat cât mai repede. Mijlocașul Craiovei a vorbit despre ocazia care putea schimba soarta partidei, dar și despre atacanții de viitor pe care Universitatea îi are în propria curte.

Am făcut un joc bun. Suntem fericiți că am picat cu o echipă așa mare. Acum mergem în campionat să adunăm puncte, pentru că asta este important. Nu prea am avut un parcurs foarte bun până acum, dar sperăm să fie mai bine. Ieșim cu capul sus. Dacă marca Baicu în prima repriză, poate aveam mai multe șanse. Mă bucur pentru el. A debutat în Europa. Avem copii buni la Craiova. El, Mihăilă, Markovic. Foarte buni. Avem atacanți mari la Craiova, de viitor. Este foarte important să câștigăm cu Chiajna. Cu puncte destule o să jucăm mai liniștiți. Terenul mi se pare foarte, foarte bun dacă-l comparăm cu atunci când am jucat prima dată pe el”, a declarat Mateiu la Divizia Locală, imediat după partida cu Leipzig.

Alexandru Mateiu este unul dintre cei mai vechi fotbaliști din actuala echipă a Craiovei, iar locul lui pare unul stabil în formația lui Mangia, chiar dacă în Bănie au venit fotbaliști precum Fedele sau Cicâldău.

Sursă foto: ucv1948.ro

Citește și: Marius Briceag: „Nu trebuie să dăm timpul înapoi”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *