Matteo Fedele: „Băieții trebuie să fie mai agresivi”

Mijlocașul Matteo Fedele a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova! Elvețianul a dezvăluit ce l-a convins să vină în Bănie și a vorbi despre colegii de echipă, lupta la titlu, dar și despre partida cu Leipzig!

Sunt foarte fericit pentru  că mă aflu aici și pentru că fac parte din acest grup. Sper că voi ajuta clubul să își atingă obiectivele pe care le are. A contat foarte mult că antrenorul este italian. El m-a convins să vin aici. Fanii sunt dezamăgiți după primele meciuri, dar avem în față un campionat. Am văzut calitățile colegilor și sunt sigur că echipa va practica un joc mai bun. Am vorbit cu Herea. Am luat referințe despre echipă și despre viața aici. Sunt norocos pentru că pot să merg în Germania,. Nu știu dacă o să intru sau nu. Am făcut antrenamente cu Fogia, dar nu prea am jucat. Trebuie să mă antrenez mai bine. Din punctul meu de vedere, publicul o să mă primească bine. Craiova poate trece de Leipzig. Este suficient să vezi cum au jucat anul trecut și o să-ți dai seama că sunt șanse. Trebuie ca băieții să fie mai agresivi pentru a practica un joc mai bun. Îmi doresc titlul. Este obiectivul întregii echipe”, a declarat Fedele.

Matteo Fedele a fost adus la Craiova sub formă de împrumut pentru 1 an, cu opțiune de transfer definitiv. Mijlocașul va purta tricoul cu numărul 20, iar aducerea lui  la echipă a fost una dintre cauzele pentru care Universitatea poate pierde un fotbalist emblematic, Hristo Zlatinki. Bulgarul nu a prins prea multe minute în acest start de sezon, iar aducerea elvețianului probabil a fost picătura care a umplut paharul.

Fotbalistul a evoluat pe parcursul carierei la echipe precum FC Sion, Grasshopers (12 meciuri), Carpi, Bari, Foggia sau  Cesena. Mijlocașul a bifat 49 de partide în Serie B, 38 de jocuri în prima ligă a Elveției și 8 meciuri în Serie A. În sezonul competițional 2017 – 2018 a jucat în 23 de partide din Serie B, reușind să marcheze un gol pentru Cesena.

Matteo Fedele a debutat pentru Naționala Under-21 a Elveției pe data 4 septembrie 2014, în meciul cu reprezentativa similară a Ucrainei, meciul contând pentru calificarea la Campionatul European Under-21.

Sursă foto: Matteo Fedele Oficial

Citește și: Andrei Ivan vrea să execute FCSB-ul în Europa League!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *