21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Meci greu pentru Universitatea Craiova, în deplasarea de la Viitorul!

Oltenii au meci greu în deplasarea de la Ovidiu! Viitorul – Universitatea Craiova, partida care poate strânge clasamentul Ligii 1!

Universitatea Craiova traversează o formă foarte bună. După ce s-a calificat în semifinalele Cupei României, Știința a câștigat și prima etapă din play-off, contra celor de la Astra. Trupa din Bănie are nevoie de victorie în meciul de la Ovidiu, dar partida nu va fi una ușoară pentru elevii lui Devis Mangia.

Craiova este neînvinsă în ultimele opt meciuri, iar în ultimele șase, oltenii au marcat de fiecare dată. Nici viitorul nu stă rău la goluri marcate. Trupa antrenată de Hagi a marcat cel puțin un gol, în fiecare dintre ultimele cinci meciuri jucate.

Viitorul – Craiova, partida care poate strânge clasamentul în Liga 1!

În această ediție de campionat, lupta la titlu a fost una foarte disputată, până în acest moment. CFR Cluj, FCSB și Craiova sunt cele trei formații care au luat opțiuni serioase spre câștigarea campionatului. O altă luptă foarte importantă, se dă tot în play-off. Locul trei, ocupat în acest moment de Știința, duce în Europa, iar dacă Viitorul câștigă partida contra oltenilor, se apropie la patru puncte de aceștia. Mai departe, un loc în Europa poate fi o motivație foarte serioasă pentru băieții lui Hagi.

Statisticile sunt de partea oltenilor, din punctul de vedere al ultimelor cinci meciuri disputate contra celor de la Viitorul. Universitatea a câștigat trei partide, în timp ce adversarii s-au impus de două ori. Craiova a câștigat ultima partidă jucată la Ovidiu, cu două goluri înscris de Alex Mitriță.

Sursă foto:

Citește și: Oltenii scot fularele și merg la Ovidiu să-și susțină favoriții! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles