38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Meciul lui Bărbuț! Rezervele Craiovei înving locul 4 din Polonia!

Mijlocașul ofensiv cerut cu insistență de fani în primul 11 al Universității Craiova. Cristi Barbut, a marcat ambele goluri în succesul Universității cu Zaglebie Lubin.

 

Devis Mangia a folosit o echipă experimentală în primul meci al zilei, Universitatea Craiova – Zaglebie Lubin, disputat pe baza sportivă de la Papillon. A început cu Calancea – Dimitrov, Datkovic, Tiago, Briceag – Zlatinski, Bic, Borța – Bărbuț, Roman, Constantin.

 

Oltenii au avut prima șansă de gol încă din startul meciului prin bulgarul Dimitrov. Au controlat apoi jocul și, în mod firesc, a venit și golul. Semnat de Cristi Barbut din pasa lui Vasile Constantin. Transversala s-a opus în fața lui Bărbuț să nu-și treacă în cont dubla încă din prima repriză.

 

Barbut, prima dublă în alb-albastru

 

Pe parcursul actului secund au mai intrat Enache, Puțaru, Mihăilă, Markovic, Dică. Tot oltenii au fost cei care au marcat, în minutul 82 al disputei, și tot prin Bărbuț. De data aceasta responsabil cu assist-ul a fost Mihăilă. Victorie de moral, cu 2-0, în fața ocupantei locul 4 din Polonia. Este cel de-al doilea succes la zero obținut de băieții lui Mangia în stagiul turc.

 

După-amiază vor intra în scenă Băluță și Mitriță în Universitatea Craiova – Ludogorets Razgrad.

Citeste si: SCM Craiova, victorie de moral cu Brăila! Să vină Krasnodar!

sursa foto: facebook ucv1948.ro

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles