21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Politicul s-a implicat în fotbal: meciul pentru șefia FRF e jucat!

Bătălia pentru cea mai importantă funcție din fotbalul românesc s-a încheiat, chiar dacă alegerile sunt programate la data de 18 aprilie. Exact ca și înaintea scrutinului pentru conducerea LPF, Liviu Dragnea a ieșit în presa sportivă pentru a susține că „e nevoie de o schimbare profundă”.

 

Se implică politicul în fotbal? A fost întrebarea care și-a căutat un răspuns și acum 4 ani, în condițiile în care Gică Popescu era condamnat în preziua alegerilor pentru șefia LPF. Dar și în 2013, când Gino i-a luat locul lui Mitică la Ligă.

 

Mai mult, anul trecut, înaintea alegerilor de la LPF, Liviu Dragnea a dat un interviu pentru gsp.ro pentru a-și preciza poziția față de cei doi candidați: „Gino îmi e prieten vechi, mă deranjează că Drăgoi se folosește de numele meu”. Iar scorul a fost 13-1 pentru Iorgulescu, care s-a menținut, fără nici un fel de emoții, pe fotoliul de la Ligă.

 

Suntem înaintea alegerilor de la FRF, iar Liviu Dragnea a aruncat bomba tot în Gazetă: Singurul om cu care am vorbit a fost Ionuț Lupescu! A fost singurul care m-a căutat acum o lună și jumătate sau chiar două luni, mi-e greu acum să stabilesc exact perioada, și mi-a spus despre intenția sa de a candida. Mi-a prezentat elemente din programul lui și i-am spus că dacă va fi ales președinte al federației, atunci va avea toată susținerea mea!”

Continuarea o puteti citi AICI

Nu rata! Cine este primarul Craiovei? O fi Olguța sau chiar Mititelu

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles