fbpx

Medicul care l-a salvat pe Busu de la Meteo: ”E o problemă în România”

Dr. Silviu Trașcă, unul dintre cei doi medici, care l-au salvat pe Florin Busuioc, a povestit pentru 3minute.net cum a decurs operația!

”Busu” a fost operat de doi medici tineri Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă, dintre care primul este la sfârșitul rezidenţiatului. Medicii Eugen Ţieranu şi Paul Silviu Traşcă au intrat fără să stea la discuții în sala de operație. Dr Trașcă a declarat pentru 3minute cum a decurs operația lui Florin Busuioc. ”N-am avut emoții, operația a fost relativ scurtă, a decurs bine, chiar dacă starea domnului a fost una gravă. Stopuri cardiace repetate, prăbușire tensională, a fost resuscitat și ventilat mecanic. I-a fost montat un stent. După operație, a fost dus la Terapie Intensivă”, a spus unul dintre medicii care i-au salvat viața lui Busu de la Meteo.

Întrebat de reporterul nostru, despre situația cu angajarea la SJU Craiova a colegului din sala de operație, respectiv rezidentul Eugen Țieranu, care i-a implantat stentul lui Busu,  dr Trașcă a spus este o problemă administrativă, că trebuie să aștepte până se eliberează posturi. ”Acest lucru este o problemă în România”.

Citește și Busu de la Meteo, operat la Craiova de un rezident care va fi șomer

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0