16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Mesaj pentru cei care o susțin pe Irina din Cuza: donați prin SMS sau luați legătura cu colegii ei!

În seara asta am remarcat o acțiune prin Piața Mihai Viteazul. E păcat să se ajungă să existe mai multe urne decât donatori pentru Irina din Cuza!

 

Campania pentru Irina din Cuza este fantastică în primul rând prin solidaritatea de care au dat dovadă prietenii și colegii săi. Dacă apreciați oportun să țineți cont de un sfat: pentru a fi siguri că donația voastră ajunge la fata care are nevoie de ajutorul vostru donați prin SMS, puneți banii în cele două conturi publice sau participați la acțiunile organizate de colegii fetei, cei care au pornit acțiunea.

 

Ne permitem să vă dăm acest sfat, întrucât în această seară am remarcat o acțiune în Piața Mihai Viteazul. O acțiune de strângere de fonduri printre strigăte la portavoce despre sistemul corupt și inuman, roșu, în a cărui cârcă se pune drama fetei.

 

Irina din Cuza nu face politică!

 

Chiar dacă habar nu avem dacă au vreo legătură cu Irina din Cuza, ii suspectăm pe protagoniștii acțiunii din Piață de cele mai bune intenții, de faptul că au un suflet mai larg decât prevede legea. Însă, vă repetăm: dacă doriți să faceți un gest de omenie, faceți-l având siguranța că banii voștri ajung la destinatar.

 

În rest, îi dorim Irinei să aibă parte de cea mai bună echipă de medici specialiști care să o ajute să revină în Craiova numai zâmbet, așa cum o știu toți colegii ei!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles