7.8 C
Craiova
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru contestatari, după a calificat România la EURO!

Edi Iordănescu i-a dus pe tricolori la EURO, dar nu a uitat criticile pe care le-a primit încă din startul campaniei!

Edi Iordănescu a avut parte de o bucurie enormă, sâmbătă noaptea. Selecționerul a dus România la EURO pentru a șasea oară în istorie. El s-a bucurat mai ales pentru faptul că a obținut calificarea fără să fie învins. Antrenorul a ținut să le reamintească celor care l-au contestat că nu i-au fost alături nici măcar în startul campaniei.

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru contestatari, după a calificat România la EURO!

O bucurie fără margini, zilele următoare vom conștientiza. Sunt mândru de băieți, am crezut în ei și au demonstrat că au valoare, caracter, au demonstrat că sunt un grup imbatabil, pentru că suntem imbatabili în această campanie. Ne dorim să rămânem așa. Această calificare s-a construit cu fiecare decizie și cu fiecare picătură de sudoare pe care acești băieți au pus-o în slujba naționalei.

Critici au fost din prima zi când am venit. Probabil dacă era mai multă toleranță puteam face mai bine și mai repede. Nu a fost un mediu ușor, consider că mi s-au făcut și multe nedreptăți. Vreau să mulțumesc familiei, pentru că au fost alături necondiționat. Au venit peste tot după echipa națională”, a spus Edi Iordănescu la finalul meciului.

Iordănescu le mulțumește tuturor

Edi Iordănescu a ținut să le mulțumească apropiaților pentru susținere, dar le-a transmis un mesaj de pace și contestatarilor. El a reamintit faptul că este un om credincios și că divinitatea a jucat un rol important în calificarea României la EURO.

„Le mulțumesc tuturor celor care au crezut în națională. Le mulțumesc și celor care au fost sceptici, sper că i-am convins. Mulțumesc și echipei, sunt mulți oameni de calitate, foarte profesioniști și mulțumesc Federației și președintelui care mi-a dat mână liberă totală. Nu în ultimul rând, îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că sunt credincios, a fost alături de mine tot timpul și mi-a auzit rugăciunea”, a mai spus selecționerul.

Loading RSS Feed
Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles