fbpx

Meza Colli, un Mitriță de picior stâng!

Paraguayanul trebuie să-l înlocuiască pe Gustavo, dar se va bate cu Mitriță pentru aplauzele tribunelor!

Conducătorii Universității Craiova au scotocit mult prin cotloanele primei ligi din Azerbaijan și l-au găsit pe Meza Colli, mijlocașul ofensiv scund, de 1,72 m, de naționalitate paraguayană.Cu o rapiditate ieșită din comun și un dribling excelent în regim de viteză, Colli l-a impresionat pe Andrei Cristea, care îi felicită pe alb-albaștrii pentru ochiul avut.

„Îl știu, e un jucător extraordinar, un jucător de talent. Dacă ei vor decide că e un fotbalist de care au nevoie, eu cred că îi va ajuta. Este Mitriță de piciorul stâng. Vă dați seama ce ar însemna pentru adversari să aibă doi asemenea jucători, cu o calitate extraordinară. Și, pe acest vulcan de stadion, vă dați seama că ar fi extrem de greu pentru oricine să învingă aici”, a spus Andrei Cristea, la finalul partidei dintre U Craiova și Poli Iași.

Meza Colli nu va putea juca însă în tururile preliminare din Europa League. Fotbalistul a evoluat deja în primul tur și a înscris două goluri și a dat și o pasă de gol. Potrivit Divizia Locală, Colli și-a dat deja acordul să vină în Bănie.

Sursă foto: prosport.ro

Citește și: Mangia: „La Craiova transferurile nu sunt doar responsabilitatea antrenorului!” 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0