16.7 C
Craiova
duminică, iunie 4, 2023

Familia marelui star Michael Jackson dă în judecată HBO

Urmaşii lui Michael Jackson au intentat un proces împotriva HBO, pentru documentarul Leaving Neverland, unde se vorbeşte despre presupusele abuzuri sexuale împotriva minorilor, ale starului.

Potrivit The Guardian, familia lui Michael Jackson i-a dat în judecată pe cei de la HBO pentru suma de 100 de milioane de dolari. Membri familiei susțin că cei din conducerea HBO încalcă contractul semnat în 1992, dacă difuzează documentarul.

Conform contractului, cei de la HBO au primit acordul de a difuza în direct concertul din Bucureşti, din turneul Dangerous, în 1992, cu o condiție. În contract exista o clauză de non-denigrare, care implică ca HBO să nu defăimeze cântărețul în proiectele viitoare.

Documentarul Leaving Neverland este realizat în două părți şi are în total 4 ore. În acesta sunt incluse mărturiile a doi bărbați, Wade Robson şi James Safechuck, care ar fi fost abuzați de Michael.

Familia susține că documentarul prezintă perspectiva unei singure părți şi e incorect, deoarece cealaltă parte nu mai trăieşte şi nu se poate apăra.

Avocatul familiei, Howard Wetzman a declarat pentru Deadline că „HBO putea şi ar fi trebuit să se asigure că Leaving Neverland este o reprezentare corectă şi echilibrată, bazată pe surse şi fapte bine verificate”.

În ciuda tuturor piedicilor, HBO susține că nu vor exista schimbări, iar documentarul în două părți va fi difuzat aşa cum a fost prevăzut pe 3 şi 4 martie.

Citeşte şi: Baluta: „Nici nu eram în plan când câștiga Craiova la București”

Finala campionatului se poate juca pe Oblemenco!

Săriți, că sar! Un tânăr din Craiova amenință că se aruncă de la etaj!

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles