fbpx
5.5 C
Craiova
vineri, decembrie 3, 2021

Michelle Obama: “Nu pe Tinder găsești o relație de lungă durată”

Ce sfaturi are fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii pentru femeile singure și ce greșeli fac acestea

Michelle Obama a fost prima doamnă a Statelor Unite ale Americii între 2009-2017. Aceasta a vorbit într-un interviu despre cum se înfiripă o relație în ziua de azi dar și despre greșelile tinerilor: Un mariaj necesită multă muncă… spune soția fostului președinte american, iar tinerii nu au răbdare şi renunţă imediat ce dau de greu.

„Nu poţi să găsesti pe Tinder o relaţie de lungă durată. Au fost momente când am vrut să îl împing pe Barack de pe geam şi spun asta pentru că trebuie să ştii că există şi momente intense, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi. Vreau doar să spun că dacă asta distruge o căsnicie, atunci Barack şi cu mine am fi fost despărţiţi de multe ori de-a lungul căsniciei noastre, dar avem o căsnicie foarte puternică. Şi dacă aş fi renunţat la el, dacă aş fi plecat în acele clipe, aş fi pierdut şi toată frumuseţea care a fost”, a spus Michelle Obama.

Fostul preşedinte Barack Obama (59 de ani) şi soţia sa, Michelle Obama (56 de ani), au o căsnicie de 27 de ani. Cei doi s-au căsătorit pe 3 octombrie în Chicago şi au împreună două fiice, Sasha (19 ani) şi Malia (22 de ani).
,,Reuşita unei căsnicii nu vine de la sine. Este un produs al muncii depuse de ambii parteneri. O căsnicie de succes nu are nevoie de o casă mare, un soţ perfect, un milion de dolari sau o maşină scumpă. Poti avea toate acestea şi să fii nefericit. O familie de succes se basează pe onestitate, sprijin şi iubire dezinteresată mai presus de toate”, a spus fosta primă doamnă a Americii.

Sursa: avantaje.ro

Horoscop 27 decembrie 2020: O revedere neașteptată cu cineva de departe

Tipuri de bărbați cu care nu trebuie să te căsătorești

Cum să recunoști o doamnă: Ultima impresie contează!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles